facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoshop Wildeboer

Autoshop Wildeboer

Geschiedenis

Autoshop Wildeboer is sinds 1988 gevestigd aan De Hanekampen 21 te Beilen. Het bedrijf bestaat uit een autoshop en een werkplaats.

De autoshop waar iedereen terecht kan voor elk auto onderdeel, accessoires, poetsmiddelen, fietsdragers en natuurlijk voor een deskundig advies.
Ook is er een grote keuze in allerlei kleine verbindingsonderdelen zoals stekkers en aanhangeronderdelen. Het achterliggend garagebedrijf kent vijf werkplekken compleet met modern meet apparatuur en alles wat nodig is om de juiste diagnoses te kunnen stellen en reparaties goed te kunnen uitvoeren.

In de werkplaats zijn vier ervaren monteurs werkzaam die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud, reparaties, APK van uw auto en inbouw van bv. autoradio's.

Naast onze werkplaats is een wasserette en autostofzuiger waar een ieder zelf zijn auto kan wassen.
De zelfservice wasgelegenheid met machine en apparatuur dat voldoet aan nieuwste milieu eisen en uiterst energiezuinig is.

Kleinschaligheid is voor ons belangrijk. Kleinschaligheid geeft gemoedelijkheid, klanten willen graag weten wie er aan hun auto sleutelt.
Persoonlijk contact geeft vertrouwen en dat is voor ons heel belangrijk.

Adres: De Hanekampen 21, 9411 XN Beilen
Telefoonnummer: 0593-526269
Stad: Beilen
Route: De Hanekampen 21
Postcode: 9411 XN



op zoek naar gerelateerd: Auto Shop, Auto accessoires Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Zinger Autobedrijf Zinger 135 meter Top service en vriendelijke medewerkers. Hadden een lekke band met de trailer en was...
Fuel2power Fuel2power 2 km
E46 Shop E46 Shop 2 km Reageerd snel, goede prijzen en snelle levering. Top service.
BMW E46  onderdelen BMW E46 onderdelen 2 km Bmw E46 onderdelen , zoek je onderdelen mail gerust via de mail knop hierboven en ik ...
Schnieders Autoservice Schnieders Autoservice 2 km Fantastische service! Onze 'redder in nood'! Met autopech stranden op de terugreis va...
Autoservice Tiemco Maat Autoservice Tiemco Maat 2 km Bij Tiemco een 2e hands auto gekocht. De auto sloot perfect aan bij onze wensen en ve...
Autobedrijf de Ceuninck Autobedrijf de Ceuninck 2 km Afgelopen zaterdag een 147 gekocht. De grootste miskoop van mijn leven. Achterbak vol...
Auto Beilen Auto Beilen 2 km Auto Beilen - Citroën en Skoda specialist - Autoverhuur
Car Cleaning Noot Car Cleaning Noot 2 km Super gepoetst! Zelfs de bekleding is weer als nieuw geworden! Echt een aanrader!
EDS/ Dessert Rally Service EDS/ Dessert Rally Service 2 km Fantastich assortiment. Personeel met kennis van zaken
E D S E D S 2 km Prima geholpen goede service
EDS EDS 2 km Fantastich assortiment. Personeel met kennis van zaken
Autobedrijf Autofirst Doornbos Autobedrijf Autofirst Doornbos 3 km Goede service, vriendelijk en correct behandeld door Jordy en zijn team. Vertrouw he...
Autobedrijf Seubring Autobedrijf Seubring 4 km Top alles netjes en duidelijk. Een aanrader voor iedereen
Recensies
Vanmiddag langs geweest met kras op auto. Werd gelijk even verholpen . Wou ook nog geen geld ,heb wel wat gegeven. Top bedrijf . Kom ik zeker terug.
Al jaren vaste klant! Prima service, prima prijzen.
Prettige ontvangst en een fijn contact, leuk bedrijf een aanrader.
Geen goede garage. Ik koop daar nooit meer een auto. Ik raad aan om geen oudere auto's bij die garage te koop. Doe je dat wel, heb je waarschijnlijk binnen de 3 maand pech en hele hoge reparatiekosten, die de garage NIET vergoed.
Prima service en kwaliteit en heel betaalbaar. Waar nog met je meegedacht wordt
Smorgens bellen en voor de middag een nieuwe accu in de auto gemonteerd dat noem ik nog eens service bedankt jongens.
Mijn auto hier een grote beurt laten geven . Kom hier ook wel vaker voor banden of remblokken of accessoire . Top garage goede service en aardig personeel .
Pech op vakantie, trapte door mijn rem heen op woensdag en vrijdag moesten we weer naar huis. Met een volgeladen auto, drie kinderen op de achterbank en een aanhanger met fietsen was het dus zaak dat de auto snel gerepareerd werd. Dit was na een telefoontje geen probleem. Ik kon de auto direct brengen en binnen het uur luidde de diagnose; een kapotte remtang. Het kon direct gerepareerd worden na bestelling van een nieuwe remtang en remblokken kon ik dezelfde middag mijn auto weer ophalen. Er werd mij zelfs nog aangeboden mij terug te brengen naar de camping, maar ik had de fiets al achterin. Prijs a 440 euro was even niet ingecalculeerd op de vakantie maar lijkt mij na wat googlen zeer reëel. Service prima en zeer klantvriendelijk voor een passant. Het enige wat miste was een bak koffie ;- Bedankt!
Geweldig service! Mede werkers enorm vriendelijk! Kentekenplaten besteld in goed overleg alles snel geregeld, ik zou hier zeker weer komen!
Begin dit jaar een Twingo gekocht, superautootje en leuk om te zien! Echter, na verloop van tijd gaf de auto telkens een storing. Mee terug gegaan naar Wildeboer. Een aantal keren mee terug gegaan omdat de storing iedere keer terug kwam. Oorzaak niet gevonden. Het vertrouwen in de Twingo was weg, Wildeboer gaf aan dat er 'een goede oplossing ' moest komen. De Twingo is door hen teruggenomen en met een kleine bijbetaling is door hen een nieuwe andere auto geleverd incl. kleine beurt en APK. Top bedrijf! Goede service en vriendelijke medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid