facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AutoserviceLoerbeek

AutoserviceLoerbeek

Info

Autoservice Loerbeek staat voor alle soorten reparaties en onderhoud aan personenwagens.
Goed en betaalbaar. De koffie staat altijd klaar!



"Als bedrijf hebben wij een lange historie; opgericht in 1907, BOVAG lid sinds 1947 en Vakgarage lid vanaf het begin. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe en gebruikte auto van elke merk. Wij kunnen alle werkzaamheden aan elke auto doen, van onderhoud tot reparatie. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid. Wij zijn E-mobility partner, hierdoor werken onze monteurs veilig en efficiënt aan hybride en elektrische auto’s en kunnen wij u laadpassen en laadoplossingen voor particulier en zakelijk gebruik adviseren en/of leveren."
Adres: stillewaldweg, 7036AH Loerbeek
Telefoonnummer: 0645356603
Stad: Loerbeek
Route: stillewaldweg
Postcode: 7036AH


Recensies
Top service! Mijn auto was total loss gereden. Door de snelle service en behulpzaamheid van Lambooy heb ik snel een kwalitatief goede tweedehands auto kunnen kopen. Heel erg blij mee!
Wij waren op vakantie en hadden pech. We hebben veel hulp gekregen van de uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaar. We kunnen de garage alleen maar aanbevelen , nogmaals bedankt !!
Sinds eind 2022 ben ik in contact gekomen met Michiel Koenders van Vakgarage Lambooy. Ik heb met Michiel een goed contact. Ik zou mijn auto hier altijd terug brengen voor Apk en onderhoud en ook voor schade afwikkeling. Ik kan Vakgarage Lambooy bij iedereen aanbevelen. Bij aankoop van een mooie occasion kan je zelfs tot het 10e jaar garantie krijgen i.c.m. een Allrisk autoverzekering. Dat schept vertrouwen.
Op marktplaats zagen we een leuke auto in de buurt. Gelijk gaan kijken. Proef rit gemaakt en auto gekocht. Alles werd geregeld opnaam zetten en klaar. Prima bedrijf top personeel
Onwijs fijne vakgarage. Ontzetten vriendelijk, gastvrij en uitstekende ervaring bij het kopen van een mooie occasion. Aanrader en zeker een bedrijf om een goede occasion te kopen of voor regulier onderhoud terug te komen.
Nadat garage Lambooy mijn vriendin twee keer netjes had geholpen met een vastzittende rem, dacht ik laat ik m'n eigen auto maar eens daar brengen. Normaal zweer ik bij merkdealers, maar deze keer toch de stap genomen. Ik kon redelijk snel terecht, werd heel vriendelijk geholpen. Er zijn geen onnodige reparaties uitgevoerd en de prijs was ook nog eens netjes. Echt een aanrader.
Ik zag daar een leuke auto staan. Er heen gegaan. Testrit gemaakt, werd m niet. Paar dagen later kwam een andere auto binnen die beter pastte. Nette inruilprijs gekregen voor mijn oude auto. Down to earth garage. En ook klanten die geen nieuwe auto kopen worden gewaardeerd.
Perfecte garage, heel vriendelijk en geduldig geholpen. Wij kwamen vanuit Texel een proefrit maken en zijn zeer tevreden, auto gekocht een een goede deal voor ons huidige auto.
Deze garage pleegt geen overleg, alvorens de reparatie te maken. Wordt gewoon gemaakt zonder eerst te melden wat het kost. Kortom een teleurstellende ervaring waar we de huidige auto hebben gekocht.
Ik ben zeer tevreden over de vakgarage lambooy, meer als 44 jaar trouwe klant, en alle kinderen4 ook zeer tevreden met de service , kwaliteit en betrouwbaarheid !Service: Algemene reparaties en onderhoud
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid