facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice072

Info

Autoservice072 in Alkmaar voor onderhoud en reparaties aan personenauto's en lichte bedrijfswagens.



"Auto bedrijf voor reparatieservice en onderhoud. We zijn tevens ook RDW-bevoegd voor het uitvoeren van een APK-keuringen en reparaties."
Adres: Berenkoog 42J, 1822BJ Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0725623239
Stad: Alkmaar
Route: Berenkoog 42J
Postcode: 1822BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MTechniek MTechniek 619 meter Super garage! Ken de mannen van m techniek al enige tijd & ik durf met zekerheid ...
Ov-Bandenservice Alkmaar Ov-Bandenservice Alkmaar 1 km Dit is echt een TOP zaak! Een bedrijf waar ze nog ouderwets de tijd voor je nemen. Ik...
Recensies
Zeer betrouwbare garage, levert goed service en garantie en voor een goede prijs. Niet zo als de meeste dealers die er winst op willen maken. Dus heb je n kleine portomonee? en of wil je gewoon goed en betrouwbaar je auto in onderhoud dan ben je hier op juiste adres. De eigenaar is n jonge gozer die vakkundig werk levertServices: Remservice en -reparatie
Meerdere onderhoudsbeurten en reparaties laten uitvoeren aan mijn Volvo V40. Perfecte service voor een eerlijke prijs, uitgevoerd door een echte vakman die er voor zorgt dat jouw auto probleemloos rijdt.Services: Remservice en -reparatie
Eerlijke en vriendelijke monteur Kay. Netjes en snel geholpen en geen verzinsel prijzen. Ik moest opzoek naar een nieuwe garage nadat de mijne abrupt was gestopt, maar kom zeker terug!!!
Tijdens een vriendelijk gesprek met Kay, onder een genot van een lekker kopje koffie, gaf hij duidelijk aan wat hij voor mij kan betekenen. Hij heeft mij zeer goed geholpen en er kwamen achteraf geen verborgen kosten boven water. Heel fijn! Mocht het nodig zijn, dan kom ik zeker weer terug bij Kay. Ik raad hem aan iedereen aan!
Supergoed geholpen. Kay is zeer kundig en enthousiast over zijn vak. Kan iedereen aanraden hier zijn auto te brengen voor een reparatie!
Betrouwbare en leuke kleinschalige auto garage! Distributieriem is voor een leuke prijs vervangen. Binnenkort kom ik voor een grote beurt en APK. Goed gedaan Kay:
Zeer prettig geholpen door Kay met de reparatie aan een youngtimer. Kundig en meedenkend. En ook heel fijn, op zaterdag geopend. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid