facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice van der Kooij

Autoservice van der Kooij

Info

Autoservice van der Kooij is gevestigd in Maassluis aan de Nieuwe Waterweg en is een kleinschalig garagebedrijf wat is voortgekomen uit liefde voor het autovak.

Wij verzorgen onderhoud en reparaties aan alle merken!

Geschiedenis

Wij zijn universeel garage en kunnen alle merken en type auto’s onderhoud geven. Goed en tijdig onderhoud van uw auto kan storingen en defecten voorkomen. Wie zuinig is op zijn auto en waarde hecht aan veiligheid en betrouwbaarheid, laat regelmatig controlebeurten uitvoeren. Wij adviseren u graag over de juiste frequentie.

Wat bieden wij nog meer?

Ieder merk of type auto kan bij ons worden onderhouden en gerepareerd. De werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur, testbanken en computers. Onze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen op autogebied. Naast reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.

*Schadereparatie
*In-en verkoop van gebruikte occasions, nieuw kunnen wij ook leveren
*Installatie, reparatie en onderhoud van airco-systemen
*Leaseauto onderhoud
*Winter, zomer en all. season banden
*Pechhulp
*Carbon Bike Center, voor al uw speciale wensen op fietsgebied

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 - 18:00
Zaterdag en buiten openingstijden op afspraak.
Zondag gesloten.



"Autoservice van der Kooij is al 25 jaar gevestigd in Maassluis aan de Nieuwe Waterweg en is een kleinschalig garagebedrijf wat is voortgekomen uit liefde voor het autovak.Wij verzorgen onderhoud en reparaties aan alle merken auto's, ook werken wij voor bijna alle leasemaatschappijen.Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur, buiten openingstijden of op zaterdag op afspraak.Lunchpauze van 12:30 - 13:30 uur."
Adres: Thames 5-7, 3144DG Maassluis
Telefoonnummer: 010-5990332
Stad: Maassluis
Route: Thames 5-7
Postcode: 3144DG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoservice Maaspoort Autoservice Maaspoort 288 meter Recent een auto gekocht bij dit bedrijf. Verkoper is zeer vriendelijk, attent en denk...
Banden en Auto's Zuid-Holland Banden en Auto's Zuid-Holland 381 meter Het In & Verkoop Van Occasions Voor Elk Budget, Inruil en Financiering Mogelijk. Teve...
autocentrumKroes.nl autocentrumKroes.nl 744 meter Het heet sinds 1 oktober 2019 autocentrum totaal, goede auto's in elke klasse, van ee...
Roncas Autoschade Roncas Autoschade 2 km Motorkap laten spuiten en steenslag schade laten herstellen, wat een vakmensen lopen ...
Recensies
Ik heb de zuigerveren van mijn Audi met TFSI-motor laten vervangen. Rijdt weer prima. Ze hebben hier heel veel technische kennis.
Onvriendelijk en was zo niet behulpzaam kwam voor kleine check up maar wilde aan de balie geen afspraak maken en niet kijken naar de auto of meedenken. Super slecht.
2x met een reparatie een 2e keer teruggegaan omdat het niet verholpen was. Dus moesten ze zoeken wat het wel was. Dus dubbele rekeningen en dat werden dure grappen. Maar je weet wel dat er nieuwe onderdelen inzitten. Het is dan een oudere auto maar toch. De hendel van het raampje werd erafgetrokken tijdens de beurt/apk en er niet meer opgezet door de garage. Natuurlijk bestel ik dan geen nieuwe deur! Ik heb 'm zelf teruggeplaatst. Voor een lekkage een prijsopgave gevraagd zou 100 euro zijn de rekening werd 400. De lekkage was nog niet verholpen ik had dus al een hoge rekening betaald, het was niet mogelijk dat hij nog lekte, reeds 2x voor een lekkage. Te duur dus!
Een auto gekocht bij Auto Haarhuis, helaas werkten de parkeersensoren niet naar behoren. We mochten langs deze Bosch Carservice. Wij zijn vriendelijk geholpen en het probleem is netjes opgelost. Erg toegankelijk, laagdrempelig en behulpzaam bedrijf!
Hoewel niet mijn eigen garage, hebben zij mij tot nu toe snel, keurig en zeer vriendelijk geholpen.
Altijd snel en betrouwbaar, top garage. Ook camper onderhoud en keuren tot 3500 kg
Prima garage! Vriendelijk personeel. Ben al even klant en mijn ‘zota’ rijdt nog steeds prima door Van der Kooij!
heb een vraag gesteld aan de administratie, deze werd direct beantwoord in positieve zin r.holsappel - Dalfsen
Buiten gewoon terleurstellend! Ik breng mijn auto voor een apk keuring deze kost namelijk 30 euro, de kosten aan reparaties was ongeveer 650 euro en helaas kon ik deze niet betalen. Auto opgehaald. Mevrouw U krijgt een kleine betaling factuur. Jawel van 73.50 vind ik voor alleen kijken APK erg duur. Ik voel me bedonderd! Nooit meer
Vandaag had ik mijn auto voor het eerst naar Autoservice Van der Kooij gebracht. Ze waren deskundig en hebben mij uitstekend geholpen. Hun service heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen dus hier kom ik de volgende keer zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid