facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice Stevensbeek

Autoservice Stevensbeek

Info

Autoservice Stevensbeek is een dorpsgarage gespecialiseerd in storingsdiagnose en onderhoud van alle voertuigen. Wij hebben alle benodigde apparatuur !

Adres: Kloosterstraat 18, 5844 an Stevensbeek, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0653834683
Stad: Stevensbeek
Route: Kloosterstraat 18
Postcode: 5844 an


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crazy Wheels Crazy Wheels 47 meter Geen betrouwbare monteur. Monteurs spreekt geen Nederlands waar onder een gebroken en...
Recensies
Al sinds ik een auto heb 2008 verzorgd Leon met zijn team het onderhoud en de reparaties. Klantvriendelijk, eerlijk en transparant. Zelfs nu ik in Duitsland woon laat ik het onderhoud hier uitvoeren omdat ik niet snel iemand anders mijn auto toe vertrouw, kortom een top bedrijf!
Zeer tevreden, super klantvriendelijk en behulpzaam. Ook niet al te duur en de auto rijd weer als een zonnetje. Zeer zeker aan te raden.
Hier hebben ze begrepen wat klantvriendelijkheid betekent. Prima service en een goede uitleg van de te verrichten werkzaamheden. Top! Ga zo door!
Prima en zeer netjes en rieel.
Ja ik ben daar goed geholpen . Vriendelijke personen geweldig
Mijn eerste keer aldaar, dus altijd even afwachten hoe dat verloopt. Kleine beurt en APK.......belde netjes om te zeggen wat ze hadden gevonden en overleg reparatie of niet. Idem een belletje dat auto klaar was. Dus service kwaliteit en klantvriendelijkheid prima op orde.
Kun je snel terecht en je wordt goed geholpen tegen een gunstig tarief.
Zeer nette, eerlijke en fijne garage, Goede service en prettig contact. Leon en zijn team staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat uw auto goed onderhouden blijft. Leon en z'n team bedankt voor de geleverde dienst en service. Ga zo door!
Vak mensen hebben ze in dienst hun weten waar ze overhebben en je wordt super goed geholpen top garage ik zou nog meer mensen naar toe sturen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid