facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice Sliedrecht

Autoservice Sliedrecht

Info

Autoservice Sliedrecht

Geschiedenis

Inkoop / verkoop, reparatie en onderhoud alle merken auto's.



"Inkoop - Verkoop, reparatie en onderhoud alle merken auto`s"
Adres: leeghwaterstraat 51, 3364 AE Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184413555
Stad: Sliedrecht
Route: leeghwaterstraat 51
Postcode: 3364 AE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Visser SLIEDRECHT, APK Sliedrecht, AVS Sliedrecht, Kia Sliedrecht, Stuurman Sliedrecht, Toyota Sliedrecht, Auto Van Veen Sliedrecht, Jan Bot Sliedrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CVM classic miniparts CVM classic miniparts 299 meter Goede service Snelle levering Veel technische informatie over mini Vriendelijke mense...
Recensies
Laatst mijn auto gebracht, werd meteen geholpen en was snel klaar. Kan weer veilig de weg op. Werd goed op de hoogte gehouden wat er mis was en over de prijsopgave. Kortom top service! Heel erg bedankt!
Goede service en verstand van zaken. Telefonisch een afspraak gemaakt voor een airco-beurtje. Eenmaal aangekomen was de veronderstelling dat ik de auto zou achterlaten, dat ging echter niet. Er werd snel gehandeld om mij toch te helpen. Auto naar binnen gereden en na 30 minuten stond ik weer buiten met een ijskoude airco. Bij een andere zaak had ik mooi een nieuwe afspraak kunnen maken..
Prima garage met eerlijke prijzen
Heel fijn bedrijf waar ik laatste jaren graag kom. Vriendelijke eigenaar en zijn vrouw. Vakman met eerlijk verhaal. Normale bedragen voor goeie reparaties, onderhoud en APK. Zeker een aanrader. Nog geen ervaring met aankoop van een auto.
Onbetrouwbaar! Autoservice Sliedrecht geeft op haar website aan dat ze RDW-erkend zijn; dat is niet zo. Autoservice Sliedrecht biedt APK keuringen aan op haar website terwijl zij dit niet mogen doen. Wij waren hier niet van op de hoogte toen wij vorige week de auto brachten voor APK. We zijn door het bedrijf gebeld dat de ruitenwisserbladen vervangen moesten worden om APK goedgekeurd te worden. We hebben akkoord gegeven voor deze reparatie. De dag na de vervanging van de ruitenwisserbladen werd er een barst zichtbaar in de voorruit. Deze barst kwam voort uit een ster die precies op de plek zit waar de metalen arm van de ruitenwisser de ruit raakt als de rubberen bladen zijn verwijderd. We hebben Autoservice Sliedrecht gebeld om te vragen of er mogelijk iets mis is gegaan tijdens het vervangen van de ruitenwisserbladen. Dit werd ontkend. We hebben de auto naar een schadeherstelbedrijf gestuurd om de voorruit te laten vervangen. Dit bedrijf geef aan dat de schade zeer waarschijnlijk is ontstaan door het klappen van de metalen ruitenwisserarm op de ruit tijdens het vervangen van de ruitenwisserbladen. De kans dat de schade door iets anders is ontstaan is zo klein dat voor mij vaststaat dat Autoservice Sliedrecht tijdens reparatie schade toebrengt aan de auto, deze schade niet meldt, en liegt als er specifiek naar wordt gevraagd! Oordeel zelf. Na reactie Autoservice Sliedrecht toegevoegd: Dat de barst er nog niet zat lijkt me evident o.b.v. bovenstaande. T.a.v. de RDW erkenning: de medewerker van de RDW die ik vandaag aan de telefoon had geeft aan dat Autoservice Sliedrecht niet RDW-erkend is. Tevens bent u niet op de site van de RDW te vinden en staat de naam van een ander bedrijf vermeld op het keuringsrapport! Jammer om te zien dat u van de ene leugen in de andere valt. Maar voor de lezer van de review wel makkelijker om zich een oordeel te vormen.
Netjes en vlot geholpen met verversen van de airco
Een echte aanrader. Hele aardige mensen, heel vakkundig en echt service gericht. Kapotte waterpomp werd goed gemaakt en ook niet duur. Ik ga hier echt vaker heen, ook voor mijn APK en/of grote beurt.
Laatst de auto gebracht en weer snel en goed terug. Perfecte service! Altijd snel en voordelig. Ik ben en blijf een trouwe klant!
Goed overzicht snel de occasions te vinden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid