facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice Repatech

Geschiedenis

Autoservice Repatech is een universeel garagebedrijf dat zich ten doel stelt al uw wensen op het gebied van automobiliteit te vervullen. Wij verkopen, onderhouden en repareren elk automerk. Daarnaast blikt Autoservice Repatech naar de toekomst; de toekomst van de moderne autotechniek. Wij investeren in vakkennis en equipment om ontwikkelingen op het gebied van auto-electronica op de voet te volgen.

Adres: Achterweg 64, 2376AZ Nieuwe Wetering (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 071-3317357
Stad: Nieuwe Wetering
Route: Achterweg 64
Postcode: 2376AZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakgarage Straathof Vakgarage Straathof 869 meter Goede garage, nette service. Kom er zo af en toe met de BMW en wordt altijd goed geho...
Recensies
Snel en vakkundig. Geen verrassingen op de factuur. Ik ga als het nodig is hier zeker terug.
"Nieuwe" APK keuring erop, echter wel met kapotte voorruit, wat zeer slecht/niet op de fotos te zien waren. Tevens heeft hij mij de snelweg op laten gaan met een band die elk moment kon ploffen. Met die band was de auto niet door de keuring gekomen. Had me om de oren kunnen vliegen. Lekker "veilig en betrouwbaar" de garage.
Duidelijke uitleg over het probleem en biedt diverse opties om het probleem op te lossen en is erg behulpzaam met raad en daad.
duidelijke uitleg wat er gedaan moet worden tegen een goede prijs aanrader
Top zaak en top service!!!!!
Hele fijne en goede garage!
Hulpzaam snel en goede tarief
Goede service
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid