facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice Paterswolde

Autoservice Paterswolde

Info

Garagebedrijf
Autoverkoop nieuw/gebruikt
APK keuringsstation
Aanhangerverhuur
Autowasstraat
Camperverhuur
Poetsbedrijf
Scooter verkoop
GLS pakketservice

Geschiedenis

Wij, Benny en Marianne Oldenbeuving, hebben sinds 1 januari het stokje overgenomen van Andries en Ineke Bazuin.
Andries heeft de leeftijd bereikt om te genieten van zijn vrije tijd.

10 jaar geleden is de garage nieuw leven ingeblazen door de fam. Bazuin en ons. We hebben samen een bv opgericht en Andries nam de bedrijfsleiding op zich en niet veel later ging Ineke daar hem administratief bij steunen.

Nu is het tijd voor ons aangekomen het stokje over te nemen.
Wij zijn Benny en Marianne, allebei 51 jaar en geboren Groningers. Wij hebben 2 (volwassen) dochters en 2 leuke schoonzoons.
Wij wonen in Westerlee, dit ligt tussen Veendam en Winschoten in. Onze beide dochters hebben als hobby paardrijden en hier hebben we een plek gevonden die niet alleen voor ons prettig wonen is maar ook voor onze paarden genoeg ruimte biedt.
Stilzitten is niet ons ding. 1 juli 2014 hebben we het pand gekocht van de Esso aan de Hooiweg 161 inclusief het Esso Tankstation. Sinds 1 januari gaan wij samen met Dennis en Arjan het garagebedrijf runnen.
Het Esso Tankstation met zijn vaste medewerkers Greetje de Rink, Dineke de Boer, Menno Jan Mulder, Mark Reijers en Andre Kooistra vormen nu 1 geheel met het garagebedrijf.

In 2004 hebben we Autoservice Adorp opgericht, ook een allround garagebedrijf /APK keuringsstation.
Sinds 2007 hebben wij een autowasstraat/ poetsbedrijf in Hoogezand aan de Industrieweg 30 genaamd Autowassen & Zo. Het is een autowasstraat van 23 meter lang incl. poetsbedrijf. Wij poetsen voor zowel particuliere klanten als bedrijven.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten bij naam te kennen en service staat hoog op ons lijstje samen met onze monteurs Arjan van Kalker en Dennis de Jong. Gezelligheid en altijd een kopje koffie voor degene die langs komen!

U heeft misschien al wel gezien/ gehoord dat we momenteel met een update bezig zijn wat betreft de inrichting van de showroom c.q. kantoor.
Door de jaren heen is het allemaal wat uit de tijd geraakt en we stoppen al onze energie en creativiteit erin die we hebben om er iets moois van te maken!

Ik hoop dat u ons een beetje hebt leren kennen en schroomt u niet om zomaar es binnen te lopen voor een praatje!


Adres: Hooiweg 161, 9765 EE Paterswolde
Telefoonnummer: 050-3094455 / 06-54720970
Stad: Paterswolde
Route: Hooiweg 161
Postcode: 9765 EE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Snel, vriendelijk, en vertrouwd. Ze hebben voor mij een prachtige tweedehands auto gevonden, precies welke ik wilde. Vervolgens pas aan mij geleverd, zodra de auto helemaal is nagekeken. En wat onderdelen vervangen. Gewoon voor de zekerheid... Zo kan ik veilig erop uit! Voor mij geen andere garage meer!
Zijn goed geïnformeerd bij de koop van de auto alles volgens afspraak heel gastvrij Betrouwbaar, goede service ,
Betrouwbaar bedrijf. Geïnteresseerd in een tweedehands auto kreeg ik een acceptabel bod voor mijn inruil. Gekochte auto is gerepareerd en netjes afgeleverd, Aanrader.
Bmw Z4 gekocht op dit adres. Eigenlijk compleet telefonisch! Service was Top! Alles geregeld zoals afgesproken! Top service!
Prettig geholpen door Izaack
Superfijn mensen. Hou er rekening dat je wat langer moet wachten omdat ze het erg druk hebben. Ze werken zelfs in de avond!
Dit bedrijf weet wat klantvriendelijkheid inhoud. Je kunt zonder afspraak zo naar binnen rijden om een kleine reparatie of vervanging te laten doen.Wij hebben bij dit bedrijf 2 personenwagens en een camper in onderhoud. Wij zijn tot op heden zeer tevreden over de klantbenadering en de service van Benny en zijn personeel. Hopen volgende week een nieuwe auto hier te kunnen aanschaffen.
Wij zijn net komen wonen in de buurt. Kregen een voucher cadeau voor een gratis apk bij deze garage. Aangeboden door buurtkadoos. In deze doos zitten meerdere vouchers van ondernemers uit de buurt, met als doel kennis te maken met de plaatselijke ondernemers. Heel erg leuk initiatief. Na keuring bleek er een wiellager vervangen te moeten worden. Kosten €420,-. Nu weten wij wel wat van kosten van reparaties en hebben deze prijs in twijfel getrokken. Uitleg is €125,- voor de lager ex BTW en €56,- uurloon x2 ex BTW. Dan komen wij nog niet op dat bedrag. Een bevriende monteur gaf ons ook aan het bedrag niet te begrijpen. Uiteindelijk aangegeven dat wij hem elders willen laten repareren en dan later weer terug te komen. Dat was ook op de dag dat hij uiterlijk gekeurd moest zijn. Dat was akkoord, maar moesten dan wel €50,- voor de APK betalen, want hij moest er wel aan verdienen. Wij dachten dat deze voucher dient om nieuwe klanten te ontmoeten en wellicht aan je te binden. Op deze manier lukt dat dus zeker niet. In tegendeel. Bij een gratis APK vinden wij deze kosten vreemd. Echter meneer gaf aan dat hij al was gekeurd, maar afgekeurd. Opnieuw op de brug kost €50,-. Na reparatie belt de bevriende monteur om langs te komen. Nu lukte het ineens niet meer. Te druk. Terwijl dit wel af was gesproken. Uiteindelijk hebben wij deze dus elders laten keuren en volgens een ander garage tarief €290,- betaald. Een aanzienlijk verschil!. Wij krijgen het gevoel van oplichterij bij deze garage, nog buiten de onvriendelijkheid om. Wij zullen ook contact opnemen met Buurtkadoos en ons verhaal vertellen. Deze garage is het naar onze mening niet waard om aan te prijzen door buurtkadoos. Meld misbruik Joost28, 21 april 2014 fijne, persoonlijke en complete garage
Bijzonder royaal berekende factuur. In mijn geval had de ANWB gemeld dat de brandstofpomp stuk was. Eenmaal bij de garage vertelde men terecht dat de garage eerst zelf de definitieve diagnose zou stellen. En inderdaad bleek uiteindelijk niet de benzinepomp, maar het brandstofpomprelais € 42,00 te moeten worden vervangen. Aldus geschiedde, dit klusje van letterlijk drie minuten werk kwam mij op € 268,62 te staan. Na protest mijnerzijds legde zowel de monteur als de garage-eigenaar mij uit dat het ruim drie uur heeft geduurd alvorens het spoor leidde tot het defecte relais. Ik neem aan dat er inderdaad speurwerk is verricht, maar uitgaande van een professionele garage had men eerst de makkelijke zaken zoals dit relais of een zekering oid moeten checken, alvorens over te gaan tot het bereiken en controleren van de brandstofpomp, die inderdaad niet erg toegankelijk is in mijn Volvo V70. Dat had de garage een boel werk gescheeld en mij meer dan 200 euro.
Goede service, en staan graag voor je klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid