facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice Oosterbeek

Autoservice Oosterbeek

Info

Wij zijn een universele vakgarage.
U kunt bij ons terecht voor al uw APK keuringen, bandenservice, onderhoud, reparatie, aircoservice en diagnose.

Geschiedenis

Welkom bij Autoservice Oosterbeek

Wij zijn gevestigd in het garagecomplex van Zondervan Autoverhuur op de Jonkheer Nedermeijer van Rosenthalweg

Autoservice Oosterbeek staat voor vakkundigheid en klantvriendelijkheid, wij zijn een garage bedrijf die zich richt op alle merken personenauto's en lichte bedrijfswagens.

U kunt bij ons terecht voor al uw APK keuringen, bandenservice, onderhoud, reparatie, aircoservice en diagnose.



"U zoekt een goede betrouwbare garage? Dan bent u aan het juiste adres. Met ruim vijftien jaar ervaring met allerlei merken weten wij inmiddels genoeg om vrijwel alle problemen en kwaaltjes op te lossen.Wij zijn gespecialiseerd in: APK, Onderhoud, Airco's en Banden. Onderhoud houdt uw auto veilig en comfortabel. Tijdig onderhoud voorkomt schades door te lang door te rijden met onderdelen of een tekort aan smeermiddelen. Heeft een reparatie nodig aan de auto? Ook daarvoor kunt u bij ons altijd terecht. In overleg met u komen we altijd tot de beste oplossing die bij u en uw budget past. Dat geldt natuurlijk ook voor onze fijne selectie grondig nagekeken occasions."
Adres: Jhr N v Rosenthalweg 50, 6862 ZW Oosterbeek
Telefoonnummer: 026-2600009
Stad: Oosterbeek
Route: Jhr N v Rosenthalweg 50
Postcode: 6862 ZW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heuterman Auto's B.V. Heuterman Auto's B.V. 572 meter Afgelopen maand ben ik bij Heuterman Auto’s terecht gekomen voor de koop van mijn nie...
Recensies
Ik heb hier van de zomer een mooie fiat punto gekocht met 2 maanden garantie. De verkoop ging top en binnen de garantie periode waren er een paar kleine mankementen die Sander netjes heeft opgelost. Ik ben erg blij met de service en eerlijkheid. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Sander staat altijd voor je klaar. Klasse garage
Sinds dag 1 klant geworden en nog steeds super tevreden! Eigenaar Sander een echte vakman maakt duidelijk afspraken en belt altijd bij onverwachtse kosten. Zo kon ik weer snel en veilig de weg op. Voor mij geen andere garage dan Autoservice Oosterbeek
Inmiddels kom ik al ruim 10 jaar bij Autoservice Oosterbeek. Ik ben in de tussentijd ook veel verder weg gaan wonen, maar wil gewoon geen andere garage, omdat ik de eigenaar Sander nu al jaren ken en het gewoon goed voelt. Super kerel zijn collega's ook ;- , goeie service, nette prijs voor het werk wat ze doen en ik kom er graag.
Ontzettend goed en snel geholpen toen we vanuit groningen op doorreis waren naar het zuiden van het land. We kregen autopech onderweg en deze garage heeft ons enorm uit de brand geholpen door snel , accuraat en voor een schappelijke prijs onze auto te repareren.
bmw 3 serie in onderhoud gehad, denk wel de beste prijs voor onderhoud zo een beetje. Werk netjes zoals afgesproken gedaan. Nette mensen.
Voortreffelijke service! Top! Ze denken echt mee ook
Kundige monteurs, goede service en duidelijke afspraken. Kleine maar hele fijne Garage!! Je kunt je auto met een gerust hart achter laten
Sinds een jaar bij deze garage en heel tevreden over het onderhoud en de verleende service.
Goede, snelle, vriendelijke en eerlijke service. Indien nodig word je auto opgehaald. En betaalbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid