facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice Keizer

Autoservice Keizer
Adres: Simmerwei 15, 9294KV Oudwoude
Telefoonnummer: 0511442410
Stad: Oudwoude
Route: Simmerwei 15
Postcode: 9294KV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: autobedrijf keizer almere, autobedrijf dokkum, keizer westergeest occasions, tweedehands auto dokkum, autoservice minnema, auto kollum, garage fennema, autohandelaars dokkum
Recensies
Snel geholpen, niet duur en prima bandenservice, zoals het hoort.
Niet geduldig, reageert op u af wanneer het niet mee zit tijdens werk en denkt niet met u mee met oplossingen. Oftewel ik zeg het niet vaak super slecht!!
Goede service, snelle deal, vriendelijk en vakkundig!
Uitmuntende service. Ik verbleef bij een Herberg in de buurt en de accu was kapot. De auto werd snel gerepareerd voor een vriendelijke prijs. We werden zelfs weer afgezet bij de Herberg en daar werd de auto ook weer afgeleverd.
Beslist aanbevelenswaardig! Goede service zonder moeilijkdoenerij, het maakt wat dat betreft niet uit of je voor een ventieldopje belt of voor een halve auto, beide keren word je even vlot en netjes geholpen. Onderdelen zijn altijd oké en is er toch wat mee of passen ze niet dan breng je ze gewoon terug en helpen ze je verder. Wat de garage/APK e.d. betreft geen ervaring mee maar voor onderdelen bel ik Keizer altijd als eerste en wat het kost valt mij altijd weer mee.
Wij hebben bij dit bedrijf een auto gekocht van 12 oud en kwamen hiervoor helemaal uit Geldrop. Wij zijn heel erg tevreden over dit bedrijf. en dus ook over de gekochte auto. Alle afspraken nagekomen! Dit bedrijf verdient een grote pluim!!
Super garage waar je niet wordt bedonderd en waar je nog iemand bent in plaats van een nummer. We zorgen er altijd voor dat bij hen moeten zijn voor de beurt en APK tijden ons camping seizoen in Westergeest.
Al jarenlang een betrouwbaar adres voor je auto. Ze nemen alle tijd voor je. De auto is altijd weer pico-bello in orde na onderhoudsbeurt. Niet kortweg de dealer oplossing, maar zoeken naar een passende en vaak goedkopere oplossing.
Goede, snelle, eerlijke en oplossingsgerichte service. Mijn uitlaat was los gekomen en ze hebben het tussen andere werkzaamheden door vakkundig opgelost zodat ik weer verder kon. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid