facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice en Diagnose Centrum Keulers-Broens

Autoservice en Diagnose Centrum Keulers-Broens

Info

Garage Bedrijf, APK Keurings station.



"Autoservice KVD B.V. Schinnen Autovakmeester is een universeel autobedrijf waar u o.a. terecht kunt voor auto-onderhoud, de APK-keuring en reparatie ongeacht automerk en bouwjaar. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw auto, blijft de auto betrouwbaar en kunt u veilig de weg op."
Adres: Breinderveldweg 23 A, 6365 CM Schinnen
Telefoonnummer: 0467370223
Stad: Schinnen
Route: Breinderveldweg 23 A
Postcode: 6365 CM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autodemontage van kessel Autodemontage van kessel 676 meter Ik heb hier een dakstrip gehaald voor mijn auto, de eigenaar en medewerker zijn heel ...
Recensies
Waardeloze firma. Enige positieve is APK zonder afspraak, voor mensen met veel tijd. Even voor een APK, eerst een uur gewacht, vervolgens wordt hij afgekeurd. Auto terug naar mijn monteur waar ik al 25 jaar kom. Terug voor de herkeuring weer een uur moeten wachten, vervolgens weer afgekeurd op een stofhoesje fuseekogel geen juiste maat zou zijn. Voor ons nooit meer en zeer zeker geen goede mond tot mond reclame. Vervolg keuring, andere garage met dezelfde auto. Monteur daar zegt nieuw hoesje. Auto goed gekeurd zonder problemen. Jammer dat het nu dubbel gekost heeft. Mijn monteur is op leeftijd, in de toekomst nieuwe monteur nodig maar in ieder geval niet hier.
Mooie garage, klein begonnen inmiddels goed uitgebreid maar de service is nog altijd het zelfde gebleven. Koffie staat altijd klaar voor iedereen. Leuk betaalbare auto's Goede service en betaalbare uurtarieven voor onderhoud.
Fijne zaak met vriendelijk personeel. Apk zonder afspraak en ook reparaties tegen schappelijke tarieven. Nieuw vast adres.
Goede service voor een goede prijs. Fijn dat ze apk zonder afspraak hebben.
Snel en goed geholpen..vriendelijk personeel. Goeie koffie . Redelijk in prijs.
Kwam hier terecht omdat vorige apk keurstation is gesloten, je kunt hier zonder afspraak maken terecht, vriendelijke mensen, zelfs een punt waarop de auto afgekeurd zou kunnen worden werd kosteloos herstelt. Hier gaan we terugkomen. Ik beveel dit bedrijf aan
Super garage. Kom hier al bijna vanaf het begin dat kevin daar zit. Kijkt altijd naar de beste oplossing en geeft je een eerlijke keuze en prijs over hoe iets moet worden gemaakt of vervangen. Ben je je auto iets langer kwijt geen probleem een leenauto hebben ze dan ook nog voor je. Wij hebben veel garage's gehad onderhand maar hier blijven wij toch echt terug komen! Alleen al voor de service had ik 10 sterren willen geven! Keep up te good work.
Hele fijne service bij autoservice KVD. Na veel gedoe met een miskoop bij een andere firma goed geholpen d.m.v. advies en reparaties en bij de keuze om van het "project" over te stappen waar wij als gezin wel van op aan kunnen. In alle jaren dat ik auto rij nooit zo'n kundige en behulpzame garage gevonden als deze.
Top service! Hier wordt je tenminste niet opgelicht zoals bij vele andere "Citroën Dealers" welke meer betaald dan nodig is. Wij blijven bij deze garage voor altijd. De service is eerlijk, laten ook zien waarom iets kapot is en tot vervanging nodig is. Onze intercooler en Turbo injectie schroefas was kapot, hij liet ook de onderdelen zien en legde haarfijn uit de risico's als we gewoon door bleven rijden. En wat er dan gebeurt aan consequenties. Een betere ervaring dan bij Citroën Dealer Kerres in Beek. Wij zijn tevreden over KVD. Voor degene die nog op zoek zijn naar autodealers waar je niet wordt opgelicht met sporadische zaken is dit de beste keuze.
Kwam binnenrijden met de bedrijfsauto, die een volle roetfilter had. Werd snel gerepareerd en ik was snel weer op weg. Goede prijs, vriendelijk en snel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid