facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice Elbert

Autoservice Elbert

Info

U kunt bij ons terecht voor de totaalservice van uw auto: de jaarlijkse APK, eenmalig of periodiek onderhoud en reparatie van alle merken en typen auto’s. Opslag en wissel van zomer/winter banden.

Geschiedenis

Sinds 2012 is Autoservice Elbert geopend: een RDW erkend garagebedrijf.

Elbert van Utrecht is de jonge enthousiaste eigenaar, met een ruime ervaring in de autobranche als monteur en keurmeester. Autoservice Elbert staat garant voor een hoge mate van professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Tevreden klanten zijn voor ons zeer belangrijk, u moet er blind op kunnen vertrouwen dat u kwaliteit krijgt en veilig en verantwoord de weg op kunt.

U kunt bij ons terecht voor de totaalservice van uw auto: de jaarlijkse APK, eenmalig of periodiek onderhoud en reparatie van alle merken en typen auto’s. Wij adviseren u graag over de aankoop van een auto en bemiddelen bij schade. Uw auto kan desgewenst thuis worden opgehaald of er kan gebruik gemaakt worden van een leenfiets of leenauto.
Wij geven vooraf een prijsopgave zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Dit behoedt u voor onaangename verrassingen.

Graag verwelkomen we u in ons pand aan de Nijverheidsweg in Stolwijk met een kopje koffie of thee.



"Elbert van Utrecht is de jonge enthousiaste eigenaar, met een ruime ervaring in de autobranch als monteur en keurmeester. Autoservice Elbert staat garant voor een hoge mate van professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.Tevreden klanten zijn voor ons zeer belangrijk, u moet er blind op kunnen vertrouwen dat u kwaliteit krijgt en veilig en verantwoord de weg op kunt."
Adres: Nijverheidsweg 20-L, 2821AW Stolwijk
Telefoonnummer: 0182-341358
Stad: Stolwijk
Route: Nijverheidsweg 20-L
Postcode: 2821AW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ABS Autoherstel Verhoef ABS Autoherstel Verhoef 36 meter Goede service je word snel en goed geholpen . Duidelijke afspraken goed contact terpl...
Recensies
Bij Elbert geweest voor een banden draai service, vakkundig geholpen, wist meteen waar het over ging en in no-time alles koek en ei. Gewoon een hele fijne ondernemer die graag wat verder kijkt dan de standaard aangeboden banden en dankzij hem ik kan ik weer veilig de weg op! Graag tot de volgende keer ;
Goed te bereiken en de service bij Autoserve Elbert is heel goed.
Een mooi voorbeeld van een eerlijke vakman! Waar ik bij een dealer al snel tegen onmogelijkheden aanloop, rijd ik hier altijd blij verrast weg met de oplossingen en reparaties. Nette prijzen, geen onnodige kosten en er wordt altijd mee gedacht met mij als hobbyist! Voor mijn auto's geen ander adres.
Goede service voor een eerlijke prijs bij een vriendelijke vent. Wij blijven gebruik maken van zijn services en zijn zeer tevreden.
prima service.aardige vent eentje die niet snel opgeeft.ik raad deze zaak aanServices: Elektrisch
Betrouwbaar bedrijf, en verstand van zaken. Rekent eerlijke prijzen. Zeker een aanrader
Top monteur met verstand van alle merken auto s . Snel vakkundig en nette prijzen . 100% aanrader
Uitstekende service, en een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs! Nooit is iets te moeilijk, je bent met alles welkom, want ze zijn van alle markten thuis. Een jonge bedreven ondernemer met het hart op de juiste plaats.
Prima gasten! Maar zoeken in mijn ervaring niet verder als ze iets hebben gemaakt, ben nu 3 keer voor hetzelfde probleem terug gegaan en hoop dat het nu eindelijk verholpen is. Voor de rest prima garage aardige gasten !!
Enorm goed geholpen door Elbert. Vriendelijk en denkt in oplossingen. Ik kan iedereen aanbevelen hier heen te gaan. Nogmaals dank
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid