facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoschade / Schadenet Beckers Echt

Autoschade / Schadenet Beckers Echt

Info

Autoschade Beckers (in Echt / Limburg) is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades van alle merken auto's en lichte bedrijfswagens.

Geschiedenis

Autoschade Beckers is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades van alle merken auto's en lichte bedrijfswagens < 3500 kg. We staan 24 uur per dag voor u klaar en zorgen ervoor dat u mobiel blijft. Uiteraard regelen we alles op het gebied van uw autoschade: het afhandelen van de schade met uw verzekering of leasemaatschappij, tot de volledige reparatie van uw auto.

Wij zijn een eurogarant bedrijf dat garant staat voor een perfecte reparatie van uw auto. Met een enthousiast team van uitstekend opgeleide mensen staan wij garant voor kwaliteit en vakwerk.

Door gebruik te maken van een moderne schadewerkplaats, stellen we ons in staat om moderne reparatietechnieken efficiënt en effectief toe te passen. Zo profiteren wij van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Adres: Edisonweg 26, 6101XJ Echt
Telefoonnummer: +31475485256
Stad: Echt
Route: Edisonweg 26
Postcode: 6101XJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Cosmetische schade auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carservice Vintges Carservice Vintges 150 meter Super bediening helpen meteen snel en super goed.
Autoservice Jan Welters Autoservice Jan Welters 379 meter Prima service, vriendelijk personeel en de kundige monteurs doen alles om je reparati...
Auto Bema Auto Bema 472 meter Al jaren de auto in onderhoud bij dit top bedrijf, opslag wielen en banden. Nu ook we...
Autorecycling Echt Autorecycling Echt 2 km Wij hebben hier 2 weken geleden een mooie Toyota Aygo gekocht.Wij zijn zeer te spreke...
Auto Weber Auto Weber 2 km Vandaag bij de garage geweest om 2 punten te laten verhelpen, ca. 5 maanden na aankoo...
Automobielbedrijf Dries Visser Automobielbedrijf Dries Visser 2 km Zoals altijd, snel en goed geholpen Super service
Recensies
Via mijn private lease bij Beckers terecht gekomen. Duidelijke communicatie, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en net dat beetje extra aandacht/service. Schade bleek groter te zijn en daarover heldere uitleg gekregen. Auto was tevens schoongemaakt. Zeker aan te raden.
Onlangs een sterretje laten repareren. Maar dat is geen succes. Kunnen het wat mij betreft beter bij schade herstel houden en ruiten aan specialisten overlaten.
Ondanks dat ik geen afspraak had, toch netjes geholpen met de inname van mijn auto. Top
Super bedrijf. Vriendelijke mensen, snelle service, mooie vervangende auto en het belangrijkste, schade keurig hersteld. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden en via allerlei kanalen bereikt als je auto klaar is.
Professionele klantenservice ,perfectie en nauwkeurigheid bij het repareren van auto's ,aardige behulpzame mensen. Ik raad het aan, Het is het waard. Jacek, vriendelijke groeten.
Hier terechtgekomen via mijn leasemaatschappij. Goede communicatie, fijne leenauto en perfect hersteld!Service:&nbsp;Autoschade herstellen
Wat een vakmanschap! Heel prettig bedrijf, nemen de tijd om het goed te doen. Luisteren naar je wensen, zijn zeer secuur en voorzichtig met je auto. Liefhebbers, trots op wat ze doen tegen de beste kwaliteit. Heren dank jullie heel erg! Hij ziet er fantastisch uit.
Goede informatie en service vriendelijk geholpen,en de werkzaamheden naar wens uitgevoerd.
Langs geweest voor een afspraak deze gemaakt, alles netjes volgens afspraak gelopen. Bus is zeer netjes gerepareerd.
Werkplaats en spuiterij zijn top. Kantoor zou veel vriendelijker kunnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid