facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoschade OostAmbacht

Info

Autoschadebedrijf voor alle soorten schades, alle merken auto's

Geschiedenis

NOOTDORP – Bij Autoschade OostAmbacht kunnen alle soorten schades aan alle merken auto’s vakkundig worden hersteld. In de werkplaats zorgen Robert van der Ende en zijn medewerkers er voor dat uw auto weer helemaal in orde de weg op kan.
In de werkplaats van Autoschade OostAmbacht kunnen alle denkbare werkzaamheden worden uitgevoerd. Wat te denken van demonteren, het plaatwerk, auto’s richten, spuiten, ruitherstel, velgen repareren, restylen en dergelijke. “Alle schades aan de auto kunnen hier worden hersteld”, zegt van der Ende. “Zo proberen we de auto weer zo snel mogelijk op de weg te krijgen. In de tussentijd kan de klant gebruik maken van één van de in totaal vijf leenauto’s. Eventueel is er ook een leenkart, dat is natuurlijk leuk als het mooi weer is, en een leenfiets.”

In de werkplaats werkt Robert van der Ende samen met werknemers. Zijn vrouw Cisca doet alle werkzaamheden op het kantoor.

“Verzekeringsmaatschappijen proberen je nog wel eens naar een bepaald schadebedrijf te sturen”, zegt van der Ende. “De particulier kan echter altijd zelf beslissen waar hij naartoe gaat. Er staat wel eens een enkele uitzondering in de polisvoorwaarden. Wij werken in elk geval voor alle verzekeringsmaatschappijen.”

Voor Autoschade OostAmbacht is het belangrijk dat de klant waar voor zijn geld krijgt. Daarom wordt er altijd kwalitatief uitstekend werk afgeleverd, met de garantievoorwaarden die de FOCWA hanteert. “We bieden een snelle en goede service”, aldus van der Ende. “Als de klant zijn auto voor bijvoorbeeld een schadereparatie komt brengen, dan krijgt hij hem ook nog eens van binnen en van buiten helemaal schoon terug. We proberen ook altijd al het papierwerk voor de klant te regelen.”

Het bedrijf heeft klanten vanuit de hele regio. Het is overigens ook mogelijk andere zaken dan auto’s te laten spuiten, zoals keukens, binnen- en buitendeuren, fietsen, scooters, oldtimers en dergelijke.

Adres: Burg. G.J.F. Tijdemanstraat 9, 2631 RE Nootdorp
Telefoonnummer: +31153106903
Stad: Nootdorp
Route: Burg. G.J.F. Tijdemanstraat 9
Postcode: 2631 RE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Deukjesdag Nootdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autosport Mebu - REVO authorised dealer Autosport Mebu - REVO authorised dealer 43 meter Altijd leuk om daar te zijn. Specialisten in tuning en geven goed advies.
Autobedrijf Mebu Autobedrijf Mebu 53 meter Altijd leuk om daar te zijn. Specialisten in tuning en geven goed advies.
Autobedrijf Kash Mercedes specialist Autobedrijf Kash Mercedes specialist 257 meter Heel erg betrokken en vriendelijke mensen die hier werken. Ik vertrouw ze helemaal.
Zakład Mechaniczny KDKAutocenter Nootdorp Zakład Mechaniczny KDKAutocenter Nootdorp 412 meter Kdk Autocenter jest wszechstronnym polskim warsztatem samochodowym oferujacym wszelki...
Monster Garage Nootdorp Monster Garage Nootdorp 435 meter Bandenmontage: netjes en zorgvuldig voor een goede prijs. Aanrader!
Autobedrijf Nootenboom Nootdorp Autobedrijf Nootenboom Nootdorp 1 km Zeer vriendelijk personeel . Die op professionele wijze handelen. Kortom goed bedrijf...
Recensies
Vergeleken bij andere plaatwerkplaatsen hebben ze er hier echt verstand van en van spuiten kunnen de anderen alleen leren top
Geweldige service, vriendelijke mensen, perfect spuitwerk
Auto keurig gemaakt. Echte vaklui. En zeer vriendelijk. Alle 5 sterren zeker waard.
Eerste indruk was positief, nu afwachten het eindresultaat.
Goede service, vriendelijke mensen en vakmanschap!
Super lieve mensen
Fijne service en mooi resultaat
Vriendelijke en deskundige mensen.
Vakkundig, flexibel en meedenkend
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid