facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoschade Herstel Fred van den Bergh

Autoschade Herstel Fred van den Bergh

Info

Autoschadeherstel Fred van den Bergh: autoschade? Bel ons direct op 0164-674375 voor een persoonlijke afspraak. De koffie staat voor u klaar!

Geschiedenis

Bij Autoschadeherstel Fred van den Bergh is uw voertuig in goede handen. Wij herstellen snel en professioneel iedere schade of zorgen ervoor dat uw oldtimer er weer als nieuw uitziet. Natuurlijk kunt u ook voor maatwerk, kleine schades, onderhoud en apk bij ons terecht.

Adres: Putsmolentje 11, 4641 SK Ossendrecht
Telefoonnummer: 0164-674375
Stad: Ossendrecht
Route: Putsmolentje 11
Postcode: 4641 SK


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:00 - 17:30
Woensdag: 07:00 - 17:30
Donderdag: 07:00 - 17:30
Vrijdag: 07:00 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Dubois Auto Dubois 128 meter Zeer vriendelijke bediening en goede service
Roomerauto.nl Roomerauto.nl 3 km Wat een slecht bedrijf is dit wij zijn telefonisch uitgescholden door mevrouw en kreg...
Recensies
Top buren! Wij huren met ons bedrijf een loods aan het Putsmolentje 5. Onze medewerker had lakschade aan zijn Caddy en ging bij onze bijna buren informeren naar de kosten om dit te herstellen. Vervolgens hebben ze schade er vrijwel helemaal uit kunnen poetsen en hier niets voor in rekening gebracht. Beter een goede buur dan een verre vriend Service: Autoschade herstellen
Vandaag werd mijn auto verwend in de zgn koesterweek . En wow, wat een plaatje! Zie foto En wat een service. Alles werd nagekeken, schoongemaakt, opgepoetst bijgevuld en evt vervangen, en daarna samen besproken. Ik ben super tevreden en blij.
Goed geholpen tot nu toe
Top service! Mijn auto had dusdanige schade dat ik er niet meer mee mocht rijden, dus kwamen ze ‘m netjes ophalen. Ze dachten met me mee en gaven duidelijk aan welke opties ik had om de schade te laten herstellen. Communicatie is top! Werd zelfs met foto’s op de hoogte gehouden van het herstelproces. Na 5 dagen had ik mijn auto weer terug. Aanrader!
Super tevreden al 2 x een herstelling laten doen, en altijd tot in de puntjes afgewerkt . Heel vriendelijk
Vandaag onderdelen gebracht voor toyota starled.vriedelijke personeel er werdt mij een bakkie koffie aan geboden dat was zeer attent.
Schade mooi verholpen! Voor mij de zaken geregeld met de verzekering, wat een hoop gezeur scheelde. Tijdens de reparatie minieme schade veroorzaakt aan de bumper, meteen een afspraak om dit kosteloos te laten spuiten met excuses. Top bedrijf!
Goed advies en heel fijn geholpen. Alles was duidelijk en het verloop van het proces was van begin tot einde prettig. Dank!!
Voor schade aan u voertuig is dit een uitstekende keuze met vakkundig en aardig personeel
Vriendelijk onthaalt en goede service ! Heel tevreden van herstelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid