facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoschade De Jong

Autoschade De Jong
Adres: Leeuwarderstraatweg 151, 8441 PK Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513-671333
Stad: Heerenveen
Route: Leeuwarderstraatweg 151
Postcode: 8441 PK



op zoek naar gerelateerd: Schade herstel Heerenveen, A.A.S. schadeherstel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ASN Autoschade Vonk Heerenveen ASN Autoschade Vonk Heerenveen 1 km Na een bezoekje zijn er foto's gemaakt en de toezegging dat er binnen enkele dagen ee...
WeClean WeClean 2 km WeClean is de juiste partner voor het professioneel in conditie houden van uw kostbar...
Recensies
Hier hebben wij onze motorkap van de camper laten spuiten. Middags gebracht en de volgende dag weer klaar, vakwerk
Wij hadden door een incident redelijke schade aan het front van onze bus. De Jong heeft de bus snel gerepareerd binnen 1 week ! En we kregen nog een leen bus mee, zodat we toch enigszins onze werkzaamheden door konden laten gaan.
Helemaal top , schade na aanrijding met ree perfect hersteld , de auto zag er bij terugkomst als nieuw uit , van binnen en van buiten . Goede afspraken gemaakt ,zeer vriendelijk en zeer deskundig personeel .
Aardig, snel en goede kwaliteit
Goede service. We zijn geholpen met de hele administratieve afwerking. Alles is duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren. Top
Leuk/fantastisch zijn niet de woorden die bij je opkomen als je denkt aan schade aan je auto. Desalniettemin geef ik ze wel 4 sterren Prettige ontvangst en vlot opnemen van de schade. We kregen het bedrag te horen wat het zou gaan kosten en konden erg snel de auto brengen voor reparatie. De reparatie zou ongeveer 2 dagen duren maar aan het einde van de eerste dag was de auto al klaar. Ook bij ophalen wederom prettig ontvangen en rondje om de herstelde auto gemaakt. Schade is nooit leuk maar het is goed om te weten dat je bij terugkomst niets meer van de schade kunt vinden en wederom kunt genieten van je auto.
Top bedrijf met kundige mensen. Beste service!
Klant onvriendelijk, arrogant en helemaal niet informatief.. Gebeld na niet rijdbare schade, word er gezegd tuurlijk breng maar langs, kijken we er naar en dan nemen we contact op. Na 2 dagen maar is langs gegaan of er al nieuws was en krijg je een ongeïnteresseerde man met zijn handen in zijn zakken die je verteld dat hij niks doet als de verzekering niet is geweest.. Pratend over ltb-tjewant dat snapt iedereen?. Bel ik de verzekering, die had nog niks van de Jong gehoord. En zo zijn er nog een paar voorbeelden waarbij de Jong echt helemaal niks voor je doet en totaal geen info verstrekt.. Monteurs zijn overgens wel aardig en behulpzaam! Vandaar toch 2 sterren.
Langgewenst om een restyle deuk te laten beoordelen. Volgens de expert van de jong was het geen restyle deuk maar moest de hele deur opnieuw gespoten worden. Zijn “collega” om de hoek heeft de schade hersteld voor € 150 zonder dat je er nog iets van ziet. Geen experts dus afrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid