facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoschade Bronneberg

Autoschade Bronneberg
Adres: Sluisweg, Mortel 7, 6121 JT Born, Nederland
Telefoonnummer: 046 449 2929
Staat: Limburg
District: Sittard-Geleen
Stad: Born
Route: Mortel
Huisnummer: 7
Postcode: 6121 JT


Openingstijden

maandag: 08:00–17:30
dinsdag: 08:00–17:30
woensdag: 08:00–17:30
donderdag: 08:00–17:30
vrijdag: 08:00–17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Fantastisch bedrijf met goede service. Hier wordt naar je geluisterd als klant.
André van Autoschadeherstel Bronnenbaden heeft ons uitzonderlijk goed bijgestaan! Hoewel onze caravan economisch total loss was verklaard, heeft André met zijn professionele aanpak en betrokkenheid een geweldige deal weten te regelen, mede dankzij de verzekering. Onze caravan is niet gerepareerd, maar André heeft ervoor gezorgd dat deze op een positieve manier is afgehandeld. We zijn niet alleen tevreden met de financiële regeling, maar ook met de persoonlijke service die we hebben ervaren. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar eerlijk en betrouwbaar advies in schadeherstel. Dank je wel, André!
Professioneel bedrijf met veel kennis. Ook voor campers en caravan schades een prima adres
Fijne meedenkende mensen die je als gezin ook buiten de gebaande paden om helpen en zelfs niet te beroerd zijn je nieuwe auto voor hun deur over te starten die wat lang met een lege accu had gestaan. Hadden het superdruk en toch wat ze konden voor ons gedaan. Eerlijke mensen met het hart op de juiste plaats.
Net bedrijf en de medewerkers geven een nette uitleg daarnaar gevraagd. Kregen ook een leenauto mee die prima in orde was en de afhandeling loopt tot dusver prima. Dus wij zijn tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid