facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Willem Janssen

Autorijschool Willem Janssen

Info

Rijschool voor Arnhem, Westervoort e.o

Adres: Halve morgen 109, 6931 XJ Westervoort
Telefoonnummer: +31629195665
Stad: Westervoort
Route: Halve morgen 109
Postcode: 6931 XJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Frans Rijschool Frans 445 meter Autorijschool Frans
Recensies
Willem is een fantastische rijinstructeur. Legt alles geduldig uit, blijft rustig, heeft humor en is empatisch. Overlegd en stemt goed af! Heel blij dat ik al een hele tijd met zoveel zelf-vertrouwen rond rij!
Goede ervaren instructeur. Aardig en houdt zich aan afspraken. Hij leert je niet alleen rijden, maar ook hoe je vol vertrouwen deelneemt aan het verkeer. Faalangst, autisme of ADHD? Op de een of andere manier lukt het hem om elke keer weer de juiste leermethode te gebruiken. Iedereen krijgt exact de aandacht die nodig is om uiteindelijk goed te kunnen rijden. En het is altijd gezellig tijdens de les!
Net begonnen met mijn rijles bij Willem, dit omdat mijn broer en zussen ook bij Willem rijles hebben gehad. Willem is een rustige relaxte man die je goed begeleid en alles fijn uitlegt. Kortom een aanrader!!!!!
Bij Rijschool Willem leer je op een fijne en rustige manier auto rijden! Hij geeft je goede tips waar nodig en maakt de rijles ook nog is erg gezellig! Als je nog een goede rijschool zoekt dan is dit wel de perfecte rijschool
Rustige, fijne benadering. Met humor zorgt hij ervoor dat je al snel op je gemak bent. Aan te raden!
Betrouwbaar en fijn rijden! Willem is geduldig en legt duidelijk uit!
Prettige en geduldige instructeur, raad m zeer aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid