facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool van der Klip

Autorijschool van der Klip

Info

Autorijschool van der Klip verzorgt autorijlessen in Groningen en Noord Drenthe.
Geen wachttijden - Gratis Proeflessen-Scherpe prijzen- ook op zondag
www.autorijschoolvanderklip.nl

Geschiedenis

De dienst die ik verleen is het geven van rijlessen met als einddoel het behalen van een rijbewijs.De toegevoegde waarde voor de cursist is dat men voor een scherpe prijs rijles aangeboden krijgt met veel individuele begeleiding en aandacht.Ook bied ik theorielessen en workshops voertuigcontrole aan en geef ik de lessen zonodig in het Engels.

Adres: de Westerd 13, 9321 AJ Peize
Telefoonnummer: 0613044105
Stad: Peize
Route: de Westerd 13
Postcode: 9321 AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00

Recensies
Fantastische rijschool! In 1x geslaagd. Zeer goede ervaring en duidelijke instructies. Wietse legt alles altijd duidelijk en simpel uit. Hij stelt je erg op je gemak en behoud de rust in de auto. Ik raad het zeker aan om bij Van der Klip rijles te nemen!
Hele goede rijschool! Ik heb 30 lessen gehad en in 1 keer geslaagd. Het was altijd fijn om met Wietse te rijden en de instructies waren heel duidelijk, hij was altijd zo geduldig en behulpzaam. Ik ben zo blij dat ik het examen heb voorbereid met Van der Klip. Zeker een aanrader!
Leuke en gezellige tijd gehad in de auto bij Wietse. In 30 lessen en met 1 examen geslaagd. Hij legt alles duidelijk en vaak uit, dus komt het goed binnen. Daarnaast ook een van de goedkoopste rijscholen uit de regio. Zeker een aanrader voor de nieuwe automobilist.
Goede rijschool. Met 33 lessen en 2 examens eindelijk geslaagd. Goedkope en een goede rijschool. De instructeur is in het algemeen rustig en legt dingen goed uit. Hij neemt er de tijd voor. Misschien iets te lang maar dan begrijp je het wel.
De manier waarop Wietse, de instructeur, les geeft is enorm relaxed en heeft veel geholpen tot het behalen van mijn rijbewijs. Er komt Wietse niks te kort in aangaande met het zijn van een goed voorbeeld en een nog betere leraar!
Hele leuke rijschool. Het was altijd gezellig in de auto. Met ongeveer 20 lessen en alle examens in 1x gehaald. Geweldig!!
Super fijne rijschool, elke les gezellig en duidelijke instructies en uitleg. Goede aanrader!!! In een keer kunnen slagen dankzij Van der Klip!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid