facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Twan van Wijk thodn Lesgo

Autorijschool Twan van Wijk thodn Lesgo

Info

Ik verzorg rijlessen in de omgeving van Tilburg, Goirle, Gilze Rijen e.o., Dongen, Oisterwijk, Berkel-Enschot en zelfs tot aan Vught.



"Hallo, mijn naam is Twan van Wijk. Vanaf dag één vind ik autorijden geweldig. Door mijn persoonlijke verkeerservaring en het steeds meer dynamische verkeer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je veilig, verantwoord, zelfverzekerd én sociaal de weg op gaat! Ik verzorg rijlessen in de omgeving van Goirle, Hilvarenbeek, Tilburg, Tilburg, Reeshof, Oisterwijk, Berkel-Enschot en Udenhout."
Adres:
Telefoonnummer: +31854017199
Stad: Goirle


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 21:30
Zaterdag: 09:00 - 15:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool FINISH.NU Autorijschool FINISH.NU 1 km Hij heeft me me angsten laten overwinnen, echt een toppertje!
Autorijschool Nancy & Wendy Autorijschool Nancy & Wendy 2 km Autorijschool Nancy en Wendy Goirle
Recensies
Autorijschool van Wijk: van af het begin tot het eind perfect begeleid. Je lest en leert op je eigen tempo, hier past Twan de lessen perfect op aan. Alle theorie en bijhorende voorbereiding voor de les worden vooraf in de leskaart gedeeld. Zo ben je altijd up to date als je in de auto stapt. Altijd gezellig in de auto maar consequent wanneer dat nodig is. Meer dan tevreden. Ik zou Autorijschool van Wijk zeker aanbevelen. Toppers!!
Ik ben in 1 keer geslaagd met de hulp van Twan en Henrico. Ze zijn allebei rustig in het uitleggen, ze denken ook graag mee in oplossingen. Ze hebben mij echt zelfvertrouwen gegeven in de auto. Ik raad dus Autorijschool Van Wijk daarom aan.
Top rij instructeurs, gezellig en leerzaam. In 1 keer geslaagd, door de top manier van lesgeven, waarbij je theorie en praktijk goed combineert en dit alles ook overzichtelijk kunt terugvinden in een app. Goede aanrader om te gaan lessen!
Aanrader. Twan en Henrico verstaan de kunst om met een persoonlijke benadering en prettige sfeer in de auto een goede chauffeur van je te maken. Beide kids met totaal verschillende persoonlijkheden en leertrajecten in 1x geslaagd!
Twan is een man van zijn vak. Hij neemt de tijd voor je, stelt je op jouw gemak en boven al is hij ook mega gezellig en ga je met plezier naar je rijles! Door de fijne sfeer kan je goed leren en is er veel ruimte om te groeien als een goede automobilist. Ook Enrico is een fijne man van het vak en is rustig, waardoor jezelf ook ontspannen bent.
In één keer geslaagd, super fijne en gezellige lessen gehad. Als ik nerveus was hielp Twan mij altijd goed te laten voelen achter het stuur.
In 3 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald dankzij Twan! Altijd super leuke lessen gehad! Twan is flexibel en denkt ook altijd mee met het plannen van de lessen. Dankzij de makkelijke app heb ik mij ook perfect kunnen voorbereiden op mijn theorie-examen en via de app kan je ook makkelijk jezelf voorbereiden op je volgende rijles. Kortom; ontzettend leuke en gezellige rijlessen gehad en ik ga ze zeker missen!
Super rijschool! Twan zorgt ervoor dat het maximale uit de lessen wordt gehaald. Ook maakt Twan gebruik van een handige app, waarin de lesvoorbereiding staat voor de volgende les. Daarnaast is Twan erg relaxed, gezellig en meedenkend, waardoor de rijlessen erg leuk waren. Dankzij de leerzame lessen in 1x geslaagd! Had me geen betere rijschool kunnen wensen. Echt een aanrader dus!
Een heel erg fijne rijschool, super gezellige rijlessen gehad met Twan. Heel erg leerzaam, legt alles perfect uit, alleen maar dankzij hem heb ik me rijbewijs binnen een half jaar in coronatijd kunnen halen. Daarnaast is Twan ook heel erg meedenkend en flexibel dus kortom een perfecte rijschool.
Als je rijlessen met plezier wilt en een fijne sfeer in de auto wilt. Dan zou ik zeker voor Twan gaan! Hij werkt samen met jou naar een veilig rijbewijs en zorgt dat je genoeg vertrouwen krijgt om zelf lekker te gaan rijden! Er is geen betere rijinstructeur dan Twan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid