facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Sassenheim

Autorijschool Sassenheim

Info

Welkom bij Autorijschool Sassenheim, de rijschool in Duin- en Bollenstreek. Wij bieden scherp geprijsde lespakketten. Hebben hoge slagingspercentages dankzij de lesmethode ‘Rijopleiding in Stappen. En geven op een rustige, gestructureerde manier les.

Adres: 2211SM Sassenheim
Telefoonnummer: +31623845362
Stad: Sassenheim
Postcode: 2211SM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Sassenheim nieuws, Rijschool Voorhout, Autorijschool Oegstgeest
Recensies
Blijkbaar moet ik hier een review schrijven omdat jullie niet meer op mijn mailtjes reageren. Helaas geen goede ervaring met deze rijschool. Moes is zeker geen onaardige vent maar afzeggen doet hij erg vaak. Daarmee bedoel ik dan ook echt vaak!! Ongeveer 6 lessen gehad in 6-7 maanden tijd door allerlei redenen. Bovendien komt hij je niet thuis ophalen je moet al geluk hebben als hij je bij station Sassenheim komt ophalen wat betekent dat ik telkens ov kosten moest betalen om een rijles te beginnen. Van de lessen die ik heb gehad was hij ongeveer 50% van de lessen te laat. Wel netjes is dat hij dan langer doorging na de les. Echter nu ik gestopt ben kan ik jullie niet bereiken zonder een review te schrijven. Ik hoop hier een reactie op te krijgen die niet begint met "ik kan u niet in ons klantenbestand vinden" want die ken ik nu wel.
Is een pure form van oplichterij hier gaande bij deze school. Altijd lessen afzeggen, telkens smoesjes, nergens opslaande verhalen, laten mij naar leiden rijden omdat dit een vaste regel is- terwijl dit nooit van te voren afgesproken was. Heel aardig totdat geld betaald is, en daarna mag je zelf achter de instructeur Moes gaan rennen, want hij komt gemaakte afspraken nooit na. Ook wij hebben in het begin naar de goede reviews gekeken en bij deze school gestart , maar alle verhalen die inmiddels actief rondlopen kloppen echt. Niet te vertrouwen gewoon en geld is ook kwijt inmiddels.
Ik heb rijles gehad bij Moes en alles in 1 keer gehaald. Rijlessen hebben altijd een strakke opbouw en alle stappen worden rustig met hem doorlopen. Mochten er verbeter punten zijn dan word je hier op een uitgedaagd, zo leer je het beste van je fouten. Gewoon een top rijschool!
Let op mensen deze rijschool is echt niet te vertrouwen! Na het gehele pakket betaald te hebben wordt er aan de lopende de band je lessen afgezegd, is er weinig tot geen telefonisch contact mogelijk en op een antwoord op Whatsapp berichten moet je soms dagen op wachten. Op dit moment is er überhaupt radiostilte ook via de mail geen respons van het moment toen ik bekend maakte te willen stoppen. Het lijkt erop dat ik nu naar mijn geld kan fluiten. Wie herkent dit en heeft hier ook problemen mee? Laten we onze krachten bundelen en laat ook je mening horen, dit moet stoppen! Dit is de tweede keer dat ik dit bericht plaats, na de belofte om mijn geld terug te krijgen als ik mijn berichten verwijder, heb ik mijn berichten verwijderd, maar natuurlijk was deze belofte ook weer met haken en ogen want zou maar de helft van het bedrag krijgen als wat hij mij nog verschuldigd is! Dus mensen vertrouw deze Autorijschool niet! Laat van je horen om samen deze man aan te kunnen pakken.
Wat een narcistisch meneer zeg, hij licht meerdere mensen op. Besodemieterd en bedriegt en het enige waar hij over begint is zichzelf en over hoe moeilijk hij het wel niet heeft gehad en moeilijke tijden!!! En dan ook nog zeggen dat hij een advocaat heeft aangenomen en nadenkt over aangifte, u moet zich schamen! We hebben het niet over een enkel persoon maar een hele groep gedupeerden, ik hoop dat u rijschool zo spoedig mogelijk wordt gesloten en dit heeft u dan geheel aan uzelf te danken. En ieder huis z'n kruis, dus niet zo aanstellen!!!
Net geslaagd voor m’n rijbewijs bij rijschool Sassenheim. Heb dit te danken aan mijn rijinstructeur Moes. Altijd goede lessen en erg professioneel. Hij geeft feedback op een juiste en opbouwende manier hartelijk dank Moes
Super goeie rijschool. Moes denkt altijd met je mee en maakt tijd voor je vrij. Rijschool Sassenheim wilt graag wilt dat je slaagt Ik ben erg tevreden.
Autorijbewijs in één keer gehaald! Rijschool Sassenheim verdient meer dan een achtje, namelijk een dikke 10. Aanrader voor iedereen die met plezier zijn rijbewijs wilt halen!
Als je snel je rijbewijs wilt halen met goede een rijinstructeur, duidelijke lessen en goed advies. Dan moet je bij rijschool Sassenheim zijn.
Super rijschool. Moes legt alles rustig, fijn en duidelijk uit. Met veel plezier mijn autorijbewijs gehaald bij rijschool Sassenheim. Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid