facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Rood

Autorijschool Rood

Info

Autorijschool Rood hoort bij de beste rijscholen van de regio Leiden en dat willen wij graag zo houden! Daarom beoordelen wij wat voor jou de beste aanpak is en krijg je de begeleiding die bij jou past van onze (gespecialiseerde) instructeurs.

Geschiedenis

Autorijschool Rood is in 5 jaar uitgegroeid tot 1 van de betere rijscholen en zelfs de grootste van de Duin- en Bollenstreek. Of onze aanpak resultaat biedt is terug te zien in ons hoge slagingspercentage. Wij bieden een gezellige en ontspannen rijles maar er zal ook weleens hard gewerkt moeten worden. Ons doel is om jou aan een rijbewijs te helpen en ervoor te zorgen dat je snel weer van ons af bent!

Adres: Scheepmakerstraat 8a, 2222 AC Valkenburg, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0630767674
Stad: Valkenburg
Route: Scheepmakerstraat 8a
Postcode: 2222 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Care & Clean Auto Care & Clean 175 km Auto poets bedrijf. In- en exterieur reiniging,polijsten,kras herstel,koplamp restora...
Recensies
Onprofessioneel gedrag van de instructeur. Tijdens het inrijden van het tankstation zag ik meneer over het hoofd, waarna hij mij hangend uit zijn auto en scheldend verzocht om door te rijden naar de volgende pomp. Er zat gelukkig geen student in de auto, maar wees je bewust van deze manier van communicatie.
Jeffery Vogelzang, echt held van Noordwijk. 10/10
Jeffrey Volgelzang: Kaolo legend
Hun geven zelf een triest voorbeeld in het verkeer als ze zonder leerling rijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid