facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Raymond

Autorijschool Raymond

Info

Ervaren rijschool in Heerhugowaard en omstreken



"Zoekt u een rijopleiding op maat? Dan bent u op de juiste plek.Mijn naam is Raymond Schelvis en al ruim 10 jaar ben ik enthousiast aan het werk als rijinstructeur in Alkmaar en omgeving. Waarom zou u voor onze rijschool kiezen?* Keuze voor zowel schakel als automaat* Ruime ervaring met faalangst* Vaste, geduldige rijinstructeur* Zelf online afspraken inplannen* Starten vanaf 16,5 jaar* Contact via app, mail of telefoon* Keuze uit een pakket of losse lessen* Hoog slagingspercentageNeem gerust meer contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.06-27856269"
Adres:
Telefoonnummer: 06-27856269
Stad: Heerhugowaard


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Butterhuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Bert&Coby Autorijschool Bert&Coby 425 meter Wij leggen al ruim 20 jaar onze ziel en zaligheid in het opleiden van jonge mensen vi...
Rijschool Franklin Rijschool Franklin 957 meter Zeer getalenteerde instructeur, veel lol samen gehad en natuurlijk ook serieus op de ...
Rijschool Stad van de zon Rijschool Stad van de zon 2 km Prima ervaren rijschool voor behalen van je Autorijbewijs. Stephan is een aardige rus...
Autorijschool Butterhuizen Autorijschool Butterhuizen 6 km Gratis Auto of Motor proefles! Bel 072-5898124 Ervaar hoe geduldig onze instructeurs...
Recensies
Na een hoop ellende achter de rug te hebben gehad met autorijden en zakken had ik toch de overweging genomen om over te stappen naar rijschool Raymond. Dit is het beste wat ik heb kunnen doen! Zij hebben mij zo goed op weg geholpen met als gevolg in 1 keer mijn rijbewijs in de pocket te mogen hebben!! Ik raad deze rijschool echt aan!!! Heel erg bedankt voor de leuke rij uren!!
Super fijne rijschool! De lessen bij Raymond zijn erg goed en harstikke gezellig! Ik raad deze rijschool zeker aan! Dankjewel Raymond!
Super fijne rijlessen gehad. Ik ben van een onzekere beginner naar een zelfverzekerde zelfstandige autobestuurder gegaan. Allemaal dankzij de rijlessen van Raymond. De lessen zijn leerzaam, gevarieerd en gezellig. Je merkt elke keer weer dat je vooruitgang boekt. Ik ben in een keer geslaagd en dat heb ik hoe dan ook te danken aan Raymond. Een aanrader!
Ik heb een fantastische tijd gehad bij Autorijschool Raymond met Raymond als instructeur! Altijd gezellige gesprekken en grappen maken tijdens de lessen, maar als het even wat serieuzer moet dan is hij ook altijd heel duidelijk wat hij van je verwacht. Het lessen inplannen is ook ideaal, je kan zelf bepalen hoe vaak, welke dag en welk tijdstip je wil rijden, en als je een keer een aantal weken minder tijd hebt dan is dan is dat ook geen probleem, volledige je eigen tempo bepalen dus!
Super goeie rijlessen gehad. Rijschool komt met oplossingen waardoor ik goeie lessen op maat heb gekregen. Leuke gezellige gesprekken gehad.
Top rijschool! Heb met veel plezier lessen gehad. Je krijgt alles zeer duidelijk en goed uitgelegd zodat je goed word opgeleid naar je examen. Bedankt Raymond!
Ik heb zelf van Wilfred les gehad. Super fijne beleving gehad! Hij is fijn direct met wat je goed doet en wat anders kan wat ik zelf erg fijn vind maar hij schept wel een fijne kalme sfeer in de auto. Zeker een aanrader voor iedereen!
Fijne, flexibele rijschool waar je makkelijk je eigen lessen kunt inplannen. Het rijden verliep altijd prettig; er wordt goed rekening gehouden met wat voor jou werkt.
Ik heb met veel plezier gereden bij Wilfred! Alles word heel duidelijk uitgelegd en je krijgt veel tips! Ben in 1x geslaagd. Echt een aan rader!
hele fijne rijschool! je wordt goed begeleid naar je examen toe. Ook heel erg fijn dat je zelf je lessen in kunt plannen! zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid