facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool R.M.B

Autorijschool R.M.B

Info

Op al onze Facebook acties en kortingen zijn de algemene voorwaarden en eventueel aanvullende voorwaarden van kracht. Deze staat vermeld op onze website.

Adres: Emmahoeve 12, 1774bl Slootdorp
Telefoonnummer: 0640422207
ln.bmrloohcsjirotua@ofni
Stad: Slootdorp
Route: Emmahoeve 12
Postcode: 1774bl


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 16:00

Recensies
Ik heb rijlessen gevolgd bij Rick van Autorijschool RMB en heb inmiddels mijn rijbewijs gehaald. Na het behalen van mijn rijbewijs vroeg Rick mij om een eerlijke recensie te schrijven; hij had liever een eerlijke 3 sterren recensie dan een neppe 5 sterren recensie. Ik heb lang nagedacht over dingen die hij misschien beter zou kunnen doen, maar ik kan geen enkele reden bedenken waarom hij geen 5 sterren recensie zou verdienen. Rick is altijd heel flexibel geweest met het inplannen van lessen, nam altijd de tijd en moeite om de lessen aan te passen aan wat ik nodig had, maar ook als ik fouten maakte omdat ik even niet op zat te letten dan gaf hij dat gewoon aan. Ik heb ontzettend genoten van de rijlessen en ben er van overtuigd dat ik, mede door de goede inzet van Rick, veilig de weg op kan.
Nadat ik eindelijk voor mijzelf had besloten dat ik nu toch echt mijn rijbewijs wilde halen en het liefst zo snel mogelijk kwam ik in contact met Rick. Vanaf het eerste contact wist ik zeker dat ik bij Rick mijn rijbewijs wilde halen, hij was vriendelijk, geduldig en heel flexibel. Tijdens de rijlessen stelde hij mij snel op mijn gemak, doordat hij met een combinatie van humor en af en toe een beetje streng zijn mij steeds een zet in de goede richting duwde is het mij gelukt om in een maand en 20 rijlessen in 1x te slagen voor mijn rijbewijs! Enorm bedankt voor de super gezellige rijlessen, je enthousiasme en je humor
5 maanden geleden een super prijs gewonnen! Een GRATIS rijbewijs. Nu 3.5 maand geleden begonnen met de eerste rijles. Rick was heel rustig en gaf me het vertrouwen dat ik dit kon. Tijdens de rijlessen hielp Rick voor mijn theorie examen. Wat betekenen de borden? Wie heb hier voorrang? Het resultaat inclusief leren --> in 1x mijn theorie gehaald. Ondanks dat ik soms een stresskip ben heeft Rick me alles weten te leren. Gisteren 21 november mocht ik afrijden. En deze stresskip heeft hem in 1x gehaald! Super bedankt voor de gezellige rijlessen, de rust en het vertrouwen dat ik het kon.
Ik heb tijdens de rijlessen veel geleerd maar ook enorm veel plezier gehad. Rick heeft veel geduld voor iedereen en past zich aan aan jouw leertempo. Ik heb erg genoten van de rijlessen!!
Ik heb een goede instructeur gehad aan Rick. Rick hielp bij mijn het leren van mijn theorie en was geruststellend als het spannend was op de weg. Rick is steunend maar zegt ook wat hij eerlijk ergens van vind.
Vandaag geslaagd voor me praktijk. Hartstikke bedank Rick !!! Super relaxete rij instrukteur kon me geen leukere wense. RMB dasr slaag je mee :
Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Rick. Ik kan Autorijschool R.M.B heel erg aanraden.
goeie leraar met veel geduld. doet alles op een rustig tempo en legt het goed uit en goed flexibel kwa tijden om te rijden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid