facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Paul Dijkman

Autorijschool Paul Dijkman

Info

Even voorstellen,wij zijn Paul en Roos Dijkman.En met meer dan 10 jaar ervaring helpen wij jou aan je rijbewijs!Wij doen dit met veel plezier,en hopen ook dat als jij geslaagd ben terug kan kijken op 'n leuke tijd!

Adres: Hoefplein 9, 1733 AV Nieuwe Niedorp
Telefoonnummer: 06-14186772
Stad: Nieuwe-Niedorp
Route: Hoefplein 9
Postcode: 1733 AV


Recensies
Caravan-stel met vlag en wimpel in 1 x geslaagd! Dank je wel Paul! Na aanschaf van een zwaardere caravan was het nodig een BE rijbewijs te halen. Manlief en ik hebben samen de lessen gevolgd en dat was ideaal want zo kon Paul goed afstemmen op wat we beiden nodig hadden aan instructie en oefening. En met succes dus! Aanrader!
Ik zou deze rijschool aanraden. Paul neemt alle tijd voor je en zo leer je het. Op deze manier heb ik de zenuwen onder controle kunnen houden en ben ik in 1x geslaagd, samen met mijn collega. Dank Paul!
Naast een vakman is Paul een uiterst prettige persoon om les van te krijgen. Met alle tips van Paul in één keer geslaagd. Ik kan rijschool Dijkman van harte aanbevelen.
Hele goede rij instructeur. Heb mijn BE in 1x gehaald, legt dingen heel goed uit en neemt de tijd voor je bij punten waar het iets minder gaat. Al met al, dikke 5 sterren verdient.
Fijne lesuren gehad voor het afrijden voor het E-rijbewijs. Paul legt goed en rustig uit en nam de tijd om te werken aan de punten die voor verbetering vatbaar waren. Ondanks dat ik het bochtje achteruit erg lastig vond, gaf hij mij het gevoel dat het toch zou lukken. Uiteindelijk in 1x geslaagd, dus heel erg blij! Paul, bedankt!
Super fijn les gehad en uiteraard geslaagd! Thanks Paul! Het waren 2 leuke/leerzame dagen. Groetjes!
Ik vind Paul een hele fijne instructeur. Hij was altijd positief en als ik het even niet begreep legde hij het net zo vaak uit als nodig was. Ook was het altijd erg gezellig! Ik voelde me altijd heel erg op mijn gemak. Ik heb hele leuke lessen gehad en daarna gelukkig in 1x geslaagd!
Hoppa Vandaag mn BE in 1 x op zak kan wel zeggen super bedankt Paul. Jouw professionele. Rustige en super relaxte aanpak maakten dat ik soepel door t examen rolde. Dikke vette Dank .
Super rijschool. Mijn BE rijbewijs binnen een halve dag kunnen halen. Ze nemen nog ouderwets de tijd voor je met tips en tricks waar je daadwerkelijk bij je examen wat aan hebt! Zeker een aanrader. Bedankt Dijkman!
Een hele goede en gezellige rijschool, ze leren alles duidelijk en je kan een leuk praatje met ze maken, ze reageren ook snel via app! Dus een hele goede rijschool en raad ze zeker aan! Zelf geslaagd in 1 keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid