facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Michels

Autorijschool Michels

Info

Autorijschool Michels heeft als doel beginnende bestuurders vlot te laten slagen,om daarna veilig, sociaal en milieuvriendelijk vele veilige kilometers te maken!

Geschiedenis

Ga Je leren autorijden of wil je gewoon je rijbewijs halen, een rijopleiding op maat voor ieder type leerling.Wij geven les volgens de methodiek "rijopleiding in stappen"(hierna te noemen R.I.S). Het volgen van deze methodiek maakt het leren autorijden voor jou niet alleen leuk, maar de lestijd in de auto wordt ook affectief benut. Op een ontspannen wijze ga je alle onderdelen van het autorijden leren in je eigen tempo.Afwisselend door rustige buiten gebieden, dorpen, druk stedelijk gebied en doorgaande wegen/auto(snel)wegen.De instructeur zal je het juiste gedrag aan leren, maar je ook fouten laten maken waarvan je zelf dan weer leert, op deze wijze ga je het autorijden onder de knie krijgen en kan je aan het eind van de rijopleiding zelfstandig en veilig de weg op.

Adres: Didamseweg 14, 7031 AL Wehl
Telefoonnummer: +31 6 21295480
Stad: Wehl
Route: Didamseweg 14
Postcode: 7031 AL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Wienholts Verkeersschool Wienholts 1 km Verkeersschool Wienholts,Voor het verzorgen van je Auto en Aanhanger-Rijbewijs, zowel...
Recensies
Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij Arno. Hij is geduldig en legt alles duidelijk uit. Door de goede begeleiding ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs.
Arno is een zeer rustige rijinstructeur, die alles begrijpelijk uitlegt. Hij weet zijn ervaring en plezier in het rijden goed over te brengen. Ik raad deze rijschool daarom zeker aan.
Een hele leuke en leerzame korte tijd bij Arno gehad. Ik heb een overstap moeten maken van rijschool. Bij Arno voelde ik mij meteen welkom en heb snelle stappen kunnen maken. Door de goede begeleiding tijdens de rijlessen in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs.
Een hele goede rijschool. Ik heb leerzame en gezellige lessen gehad bij Arno. Legt alles goed uit, goede begeleiding, blijft altijd rustig. Zeker een aanrader!!
Een goede rijschool, waar ik zeer leerzame en fijne lessen heb gevolgd. Arno is rustig en legt alles duidelijk en met veel geduld uit. Zeker een aanrader!! Bedankt!
Top rijschool! Hele leuke en leerzame lessen gehad. Een hele leuke rij instructeur die rustig is en waar je veel van leert. Zeker aan te raden!
Hele fijne instructeur, kunt goed met hem lachen en leert je ook super veel. Veel geduld ook al haal je je theorie niet zo snel.Ben door hem in 1x geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets en mijn rijbewijs.
Ik raad deze rijschool zeker aan! Ik heb veel leerzame lessen gehad. Altijd een gezellige sfeer. Dankzij de goede begeleiding van Arno, ben ik in één keer geslaagd!
Dankzij de goede begeleiding van Arno ben ik in een keer geslaagd. Arno legt rustig en duidelijk uit en neemt altijd erg goed de tijd voor je bij elke rijles. Alle lessen waren ook erg gezellig en ging altijd met heel veel plezier achter het stuur zitten. Nu vol zelfvertrouwen zelfstandig de weg op!
Geslaagd voor mijn E rijbewijs, in één keer!!! De lessen waren van hoge kwaliteit, de serieuze zaken werden afgewisseld met een grapje. Arno weet goed de rust te bewaren en heeft eindeloos geduld ook legt hij dingen op verschillende manieren uit. Ik heb 5 sterren gegeven omdat ik geen verbeterpunten kan opnoemen, het was helemaal top! Dank je wel Arno, nu kan ik veilig op pad met de paarden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid