facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Langedijk

Autorijschool Langedijk

Info

AUTORIJSCHOOL LANGEDIJK HET NIEUWE AUTORIJDEN

Geschiedenis

Stap in bij Autorijschool Langedijk als je 16,5 jaar of ouder bent en leer op een vakkundige en enthousiaste manier autorijden! Laat je wegwijs maken en ervaar daarna de vrijheid en onafhankelijkheid van het nieuwe autorijden op de Langedijker wegen en daar voorbij! Het is voor mij een geweldige uitdaging om iemand in één keer te zien slagen voor het felbegeerde rijbewijs, met niet meer lessen dan nodig! Jij kan dit zijn!

Stap in voor de Opfriscursus. Bij Autorijschool Langedijk ben je aan het juiste adres. Na een rijles gaat sturen en schakelen in een auto weer als vanzelf, je kunt weer vol zelfvertrouwen deelnemen aan het verkeer en je krijgt (weer) plezier in autorijden. Een cursus met professioneel en deskundig advies helpt je veilig en vertrouwd op weg!

Adres: Paltrokmolen 95, Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0642614280
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Paltrokmolen 95



op zoek naar gerelateerd: Hoogeboom rijschool, Rijlessen Heerhugowaard
Recensies
Ik heb erg fijn rijles gevolgd bij Marco. Hij heeft mij goed begeleid om vertrouwen te krijgen in de auto. Na mijn tussentijdse toets heb ik mijn rijlessen vervolgd in Maastricht, maar met rijschool Langedijk had ik een goede basis om mijn rijexamen te halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid