facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Johan van Meer

Info

Autorijschool Johan van Meer is een rijschool gevestigd in Wouw. De rijlessen worden gegeven door een ervaren goed opgeleide rij-instructeur.

Geschiedenis

Autorijschool Johan van Meer is een rijschool gevestigd in Wouw. De rijlessen worden gegeven door een ervaren goed opgeleide rijinstructeur met ruim twintig jaar ervaring waar kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in t vaandel staan.. De rijschool is volledig gecertificeerd en de rijlessen worden gegeven volgens de nieuwste normen van het CBR. Je wordt voorbereid op het Vernieuwde Rijexamen (zelfstandig rijden, gevaarherkenning, file rijden en milieubewust rijgedrag)

Je gaat je rijbewijs halen in een sportieve lesauto (Opel Astra Cosmo) Tijdens de rijlessen wordt gebruik gemaakt van een navigatiesysteem. Naast de normale autorijlessen is het mogelijk om een spoedcursus te volgen.

Autorijschool Johan van Meer geeft autorijles in geheel West Brabant waaronder Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Fijnaart, Dinteloord, Klundert, Etten Leur, Zevenbergen, Hoogerheide en alle tussenliggende plaatsen. Examens worden zowel in Roosendaal als in Bergen op Zoom afgenomen.

Je wordt thuis, op je werk, op school of wat jouw het best uitkomt opgehaald en weer afgezet.



"Autorijschool Johan van Meer is een rijschool gevestigd in Wouw, maar de rijlessen worden in bijna heel West Brabant gegeven."
Adres: Hofstraat 10, 4724AK Wouw
Telefoonnummer: 0165-303452 / 06-53419148
Stad: Wouw
Route: Hofstraat 10
Postcode: 4724AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool van Hecke LesGo Autorijschool van Hecke LesGo 399 meter Super Instructuur. Hele goeie lessen en neemt goed de tijd voor alles.
Recensies
Pas op met deze rijlesinstructeur!!!! Ik heb hem vooraf betaald en hij heeft de prestatie niet geleverd. Ik vroeg hem om mij terug te betalen en toen heeft hij mij geblokkeerd whatsap. DEZE MENEER IS EEN OPLICHTER!!! We hebben zojuist aangifte gedaan bij de politie.
Binnen een maand mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Johan! Goede uitleg en denkt goed mee. Fijne planning die goed voor mij uitkwam. Heeft een leuke babbel en veel humor! Bedankt Johan
Binnen 3 maanden mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren uitstekend binnen 1x geslaagd.
Jaren geleden hier een tijd lessen gehad. Als je je scheel wilt betalen voor elke les op een 50 weg rijden en vervolgens 10 minuten wachten voor zijn huis zodat hij z’n koffietje en shaggie kan halen moet je vooral contact met hem opnemen. Ook in Roosendaal examen gedaan zonder ervaring in Roosendaal want dat was “makkelijker voor hem”. Bereid je ook voor dat je volle bak uitscholden wordt als je wat fouten maakt. Absoluut geen aanrader. Een waarschuwing voordat je zoon/dochter zijn/haar zuurverdiende centen aan deze afzetter inlevert. Maar goed ik ben door zijn lessen nu een koning in nutteloos op een 50 weg rijden en wachten voor Johan’s huis. Hoeveel ik hier aan zou hebben is maar een vraag
Vandaag in 1 keer geslaagd, dankzij de goede instructies en tips! Super!!
Goede rijinstructeur en in 1x geslaagd echt top nogmaals bedankt voor de super lessen.
In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de fijne en goede lessen
Fijne rijschool, duidelijke uitleg. In 1 keer geslaagd!
Super leuke en leerzame tijd gehad! Nu eindelijk zelfstandig de weg op:
Met veel plezier gereden, veel gelachen tijdens de lessen en bovendien in één keer geslaagd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid