facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Helma

Adres: Den Hamstraat 15, 3451 BM Vleuten
Telefoonnummer: 0306775398
Stad: Vleuten
Route: Den Hamstraat 15
Postcode: 3451 BM



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Vleuten De Meern, Rijschool BegeLeiden, Rijschool Nieuwegein, Rijschool Barry, Rijschool Steiginga, Rijschool Taskan, Rijschool Fokker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool BegeLeiden Rijschool BegeLeiden 95 meter Ik was zo enorm bang voor alles in het verkeerd. Ik heb meerdere keren een totale men...
Autorijschool Fokker Autorijschool Fokker 240 meter Teun is een zeer goede instructeur die weet waar hij het over heeft. Tijdens mijn rij...
Autorijschool A. van Putten Autorijschool A. van Putten 1 km autorijschool A van Putten
Stuur Maar Stuur Maar 2 km Een E-rijbewijs was niet nodig, maar om wat meer ontspannen achter het stuur te zitte...
Recensies
Hele fijne begeleiding gehad tijdens mijn rijopleiding! Helma nam altijd de tijd voor vragen en dingen die ik lastig vond en zorgde ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voelde. Ook kon ik 2 keer rijlessen bij Thomas om te ervaren hoe het is om met iemand anders naast je te rijden. Ik raad Autorijschool Helma 100% aan!
Rijschool Helma is een hele goede rijschool. Helma is erg betrokken en neemt echt de tijd voor je tijdens de les. Ze kan goed uitleggen en als je iets niet begrijpt zoekt ze naar manieren om het extra duidelijk te maken. Bijvoorbeeld voordoen, of laten zien op een kaart. Zeker ook aan te raden als je auto rijden spannend/moeilijk vind.
Geweldig rijschool. Fijne begeleiding. Thomas en zijn ouders nemen de hele tijd met jou om alles wat nodig is aan jou te leren. Ik heb paar rijscholen hiervoor geprobeerd maar Helma is wel een aanrader voor motor rijlessen. Ik ga zeker voor autorijlessen ook bij hen terecht binnenkort.
Helma is een zeer goede instructrice, ze neemt alle tijd die nodig is om moeilijke dingen aan te leren en de les bij Thomas was ook fijn om te weten hoe het bij een ander ging. In 1 keer geslaagd en het is zeker weten een aanrader
Afgelopen vrijdag heb ik in 1x mijn autorijbewijs gehaald. De rijlessen van Thomas waren top. Het was gezellig en door zijn lessen weet ik zeker dat ik veilig de weg op kan.
Super goede en leuke lessen gehad voor mijn motorrijbewijs! Thomas neemt de tijd en schat per les in wat er nog nodig is om zelfstandig te kunnen rijden en klaar te zijn voor het examen.
Erg fijne rijschool die mij goed heeft voorbereid op het examen. In 1x gehaald en dus zeker aan te raden!
Echt een geweldige rijschool die ik iedereen aanraad. Ik heb mij altijd op mijn gemak gevoelt bij Helma en ook bij Thomas die voor je klaar staat voor een extra rijlesje. Ze helpen iedereen persoonlijk je rijbewijs te halen en daar bedank ik hun heel erg voor!
Thomas is een enorm goede begeleider en motivator en hij begeleidt iederen leerling op zijn persoonlijke tempo. Ik raad iedereen aan om bij Autorijschool Helma te gaan lessen, want je zult gegarandeerd een leerzaam en leuk leertraject krijgen!
Samen met mijn dochter heb ik motorrijles genomen bij Autorijschool Helma. Thomas geeft les op een manier die mij aanspreekt; duidelijk, persoonlijk, geduldig en ruimte voor een dolletje. Zoek je een rijschool waar de leerling centraal staat, kies dan voor Autorijschool Helma.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid