facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Hellen

Autorijschool Hellen

Info

Welkom bij autorijschool Hellen uit Brielle. Je kunt bij mij terecht voor het volgen van lessen voor het autorijbewijs.



"Welkom bij autorijschool Hellen uit Brielle, waar je met veel plezier je autorijbewijs haalt! Ik ben een rustige instructeur en ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt in de lesauto. Mijn focus ligt op klantvriendelijkheid, geduld en het leveren van maatwerk. Ik geef ontspannen rijles op een manier die op elke leerling aansluit."
Adres: waterschip 26, 3232GG Brielle
Telefoonnummer: 0610920996
Stad: Brielle
Route: waterschip 26
Postcode: 3232GG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:30
Dinsdag: 08:30 - 20:30
Woensdag: 08:30 - 12:30
Donderdag: 08:30 - 20:30
Vrijdag: 08:30 - 12:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Ellen van der Hoek Rijschool Ellen van der Hoek 931 meter Mijn ervaring bij rijschool Hellen heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ik kan een h...
Recensies
Mijn ervaring bij rijschool Hellen heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ik kan een heel boekwerk volschrijven maar Hellen is gewoon een super lieve vrouw, waarvan je enorm veel leert, fouten maken is echt geen probleem en zij leert het je zo, dat je uiteindelijk een veilige en goeie bestuurder wordt! Als er meer sterren gegeven konden worden had ik het gedaan! Ik ben dankzij Hellen in 1 keer geslaagd echt een mooie ervaring en het was ook nog eens gezellig :
In 1 keer geslaagd, door de fijne en duidelijke uitleg die hellen mij heeft gegeven tijdens de lessen, ik zag altijd weer naar de rijles uit! Bedankt Hellen.
Ik vond het enorm fijn om bij Hellen te lessen. Ze geeft goede tips en legt alles goed uit. Ook hielp ze mij goed met de onderdelen die ik heel moeilijk vond, waardoor ik snel beter werd. Ik raad deze rijschool zeker aan.
Super fijne en rustige instructrice, in 1x geslaagd voor m'n praktijk vandaag. Enorm aan te bevelen! Bedankt Hellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid