facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Geijtenbeek

Autorijschool Geijtenbeek

Info

Autorijschool Geijtenbeek in Woudenberg biedt opleidingen voor motor, brommer, personenauto, aanhanger en vrachtauto rijbewijs. 70% kans op 1e keer slagen.

Adres: Zeisterweg 6, 3931 MG Woudenberg
Telefoonnummer: 0332865574
Stad: Woudenberg
Route: Zeisterweg 6
Postcode: 3931 MG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Van der Wind Verkeersschool Van der Wind 615 meter Is deze ene ster nog niet waard. Laat leerlingen tegen het eenrichtingsverkeer rijde...
Rijschool Loef Rijschool Loef 2 km In één keer geslaagd dankzij de leerzame lessen! Casper zegt altijd precies wat er go...
Recensies
Ik ben van een andere rijschool naar deze rijschool gegaan met veel onzekerheden, Marjan heeft me super goed geholpen met deze onzekerheden en ze laat je heel erg op je gemak voelen in de auto. Zeker aan te raden!!
Als je echt goede rijschool zoekt, die gewoon zijn vak snapt, echter raad ik jullie hun aan! Rijschool Geitenbeek je hebt ons als klant vast. Mijn 2 andere dochters komen ook bij u en zoons ook... Mensen geloof me..ervaar het zelf maar! Neem desnoods 1 les. We bedanken u enorm 1e dochter geslaagd! Op naar de rest.
Rijschoolhouder wordt door mij ingehaald en gaat extra gas geven zodat hij niet ingehaald kan worden, waardoor ik bij een invoegstrook op de rem moet. Wat een voorbeeld als rij- instructeur zeg!
Ik ben Wim erg dankbaar voor het snel reserveren van mijn examens. Ik ben gestart met mijn A rijbewijs tijdens corona en kreeg bij het cbr, andere scholen en van bekenden te horen dat er lange wachtrijen waren. Toen ik in juni op mijn.cbr.nl theorie in wou plannen was de eerste optie eind september. Ik heb Wim gemachtigd om te reserveren en een paar dagen later liet hij om zes uur 's ochtends! weten dat hij een optie geclaimd had voor over een week. Los daarvan vind ik Wim echt een topkerel. Hij rijdt en lest met merkbaar plezier en die passie is aanstekelijk. Dat in combinatie met de ontspannen en persoonlijke omgang maakt de rijles leuk. Echt een aanrader.
Ik rijd net achter rp457l in amersfoort. De rij instructeur geeft les aan een jongen en pest daarbij andere weg gebruikers door bijvoorbeel keihard in de rem te gaan zonder reden terwijl er weg gebruikers achter gem zitten. Ook is er 80 gereden op een 50 weg door de rijschool zodat ik en andere gebruikers ze niet in kunnen halen.
Goede rijschool, Steven was een fantastische instructeur!
Prima rijschool met leuke en op zijn tijd strenge instructeurs.
Deze instructeur is zelf een wegpiraat
Prachtige lesauto!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid