facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Europa

Autorijschool Europa

Geschiedenis

Autorijschool Europa bestaat reeds 24 jaar. Op basis van ervaring en resultaten die in het verleden behaald zijn kunnen we stellen dat we een van de beste rijscholen in de omgeving van Venlo zijn.

Constant blijven we eisen stellen aan onze hoge kwaliteit. Daarom hebben we ook altijd een zeer hoog slagingspercentage.

Adres: Grubbenhove 6, 5971 CZ Grubbenvorst
Telefoonnummer: 0610740299
Stad: Grubbenvorst
Route: Grubbenhove 6
Postcode: 5971 CZ



op zoek naar gerelateerd: Rijlessen corona
Recensies
Peggy heeft me echt super begeleid door mijn opleiding ik kan me geen fijnere rijinstructeur voorstellen. Het waren altijd leuke lessen en ook vooral leerzaam. Soms kon ze wel een beetje streng zijn maar dan was het ook wel nodig Maar buiten dat was het ook altijd gezellig ik ben erg blij dat ik voor rijschool Europa heb gekozen ook ben ik in 1x geslaagd dus als je voor je rijbewijs wilt gaan is dit een echte aanrader
Super fijne rijschool met een goede en gezellige rijinstructrice! Ik heb leuke, gezellige en leerzame rijlessen gehad bij Peggy. Door haar goede tips en fijne uitleg, ben ik in één keer geslaagd!
Altijd gezellige rijlessen gehad. Peggy weet wat ze doet en dus ook in een keer geslaagd. Aldus een fijne rijschool!
Tijdens de Rijlessen met Peggy kreeg ik goede tips en hielp ze me op een prettige manier verder naar het behalen van mijn rijbewijs. Ze nam de tijd voor je en stond zelf ook open voor feedback. Peggy denkt mee, is motiverend en weet wat ze doet! In 1x geslaagd, een aanrader!
Hele fijne rijlessen waar Peggy rekening houdt met jouw wensen. Je merkt dat jouw beleving voorop staat dus dat is wel fijn! Buiten dat is de uitleg duidelijk en geeft ze goede tips. Zeker een aanrader!
Super leuke en leerzame rijlessen gehad! Goede tips en super flexibel. Top rijschool!
Altijd hele fijne lessen gehad bij Peggy. Altijd erg flexibel en meedenkend als het gaat om lessen en examens inplannen. Uiteindelijk in een keer geslaagd mede door de goede hulp en tips van Peggy!
Hele fijne, leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen gehad. Dankjewel hiervoor Peggy, dankzij jou de eerste keer geslaagd!
Duidelijke en leerzame lessen. Peggy geeft goede tips en stelt vragen over waar je zelf nog meer op wil oefenen. Zeker aan te raden als rijschool.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid