facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool en Rijangstcoaching Bel-Hamel

Autorijschool en Rijangstcoaching Bel-Hamel

Info

Moeite met leren autorijden? Ik kan je daar bij helpen. Ik ben gespecialiseerd in het omgaan met faalangst, rijangst, autisme en adhd.



"Staat het klamme zweet je in de handen als je met de auto naar verre familie moet rijden? Vermijd je snelwegen, enge bruggen en bochten zoveel mogelijk? Misschien heb je dan wel rijangst. Als rijinstructeur en ervaringsdeskundige is dat mijn specialisatie en ik doe dan ook graag mijn best om je hierin te begeleiden."

"Staat het klamme zweet je in de handen als je met de auto naar verre familie moet rijden? Vermijd je snelwegen, enge bruggen en bochten zoveel mogelijk? Misschien heb je dan wel rijangst. Als rijinstructeur en ervaringsdeskundige is dat mijn specialisatie en ik doe dan ook graag mijn best om je hierin te begeleiden."
Adres: Molenlaan 10, 3299 BK Binnenmaas
Telefoonnummer: 0624506201
Stad: Maasdam
Route: Molenlaan 10
Postcode: 3299 BK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Legerstee Autorijschool Legerstee 721 meter Autorijschool Legerstee voor een reguliere rijopleiding, versnelde acht weekse cursus...
Recensies
Na dik 10 jaar niet gereden te hebben, heeft Jan me in drie lessen het zelfvertrouwen gegeven dat ik gewoon kan rijden. Dit was ver boven mijn verwachting. Ik had verwacht dat ik veel langer bezig zou zijn. Heel erg dank, Jan. Ik heb weer zin de weg op te gaan, ook al zal ik het soms spannend vinden. Fijn dat dat er ook mag zijn. Door jou heb ik weer een stuk vrijheid terug. Alle sterren voor jou!
Hele goede rijlessen gehad van Jan. Zeker als je faal angst heb echt een aanrader! Jan stelt je op je gemak. Geeft daarnaast eerlijke feedback waar je weer een hoop van leert. Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald!
Ik ben ontzettend blij dat ik bij Autorijschool Bel-Hamel heb gelest en geslaagd ben voor mijn rijbewijs! Instructeur Jan is een geweldige rij-instructeur die niet alleen deskundig is, maar ook erg vriendelijk en geduldig. Ik zou deze rijschool dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede rijopleiding in omgeving Hoeksche Waard.
Ik begon relatief laat met lessen omdat ik het erg spannend vond mijn moeder had op het internet opgezocht en toen zei ze ik heb een rijschool voor je gevonden tot de dag van vandaag heb ik er geen moment spijt Van gehad nu heb ik me rijbewijs wat ik 2 jaar geleden niet had kunnen dromen bedankt Jan voor het rustige en geduldige uitleggen. Ik wil voor mensen zoals ik die moeite hebben met rijden bel Hamel aanraden .
Een instructeur met meer dan 30 jaar ervaring in zijn vak, dus aan kennis geen gebrek. Hij leert je alles wat je moet weten over het rijexamen en meer. Een fijne instructeur om mee te rijden, dit komt ook omdat hij specialist is in het rijden met mensen die angstig zijn. Hij is geduldig, vriendelijk en zeer vaardig. Een ontzettend prettige ervaring!
Enorm goede ervaring. Ik ben snel geholpen, en was snel van de rijangst af. De aanpak, met duidelijke onderbouwing vanuit cgt is heel professioneel, helpend en prettig.
Na meerdere rijscholen gehad te hebben waar ik niet mijn draai kon vinden, ben ik bij Jan uitgekomen. Het was echt een wereld van verschil! Ik heb helaas vele negatieve ervaringen mee gemaakt met andere rijscholen waardoor ik autorijden echt verschrikkelijk vond. Na een paar lessen met Jan begon ik het rijden echt leuk te vinden! Jan had alle tijd voor me en zag meteen waar mijn valkuilen lagen, hierdoor heb ik in een korte tijd mijn rijbewijs alsnog weten te behalen. waar ze bij andere rijscholen aangaven dat dit nog lang niet mogelijk was Jan past de lessen precies op jou tempo aan waardoor je met een vertrouwd gevoel de weg op durft te gaan.
Super vriendelijke rijinstructeur met veel kennis en ervaring. Jan Hamelink vond het nooit vervelend om bepaalde verkeerssituaties vaker uit te leggen. Ik kan z'n rijlessen iedereen aanbeleven. In één keer geslaagd :
Door verschillende nare ervaringen had ik een angst opgebouwd voor het rijden op snelwegen. Eerst manifesteerde die angst zich 's avonds, later ook overdag. Op een bepaald moment was het niet verantwoord meer om op de snelweg te rijden. Toen heb ik de hulp van Jan ingeroepen. In 2 lessen kwamen we erachter dat er niets mis was met mijn rijvaardigheid. Ik zou wel baat hebben bij een modernere auto bij voorkeur een automaat zodat ik mijn energie niet meer in het schakelen hoefde te steken. Ik had zelf ook al het gevoel gekregen dat mijn oudere auto, die nalatig onderhouden was door de garagist, bijgedragen had aan de ontwikkeling van mijn rijangst. Omdat je niet meteen een andere auto aanschaft, heb ik met de tips van Jan regelmatig geoefend. Dat ging steeds beter. Na verloop van tijd heb ik de stap gezet en een recente auto aangeschaft. Sinsdien gaat het rijden op de snelweg weer als vanouds: zonder stress en zonder angst. Aan iedereen met rijangst > durf de stap te zetten en ga op zoek naar hulp. Je zult zien dat je onder begeleiding van een ervaren instructeur inzichten opdoet en vooruitgang boekt. Ik dank Jan voor zijn hulp bij het terugkrijgen van mijn mobiliteit.
Ik heb al 22 jaar een rijbewijs en reed zo goed als nooit omdat ik niet durfde. Nu rijd ik weer op de snelweg. En ik vind het nog leuk ook! Dankzij de besliste en rustige manier waarop Jan coacht heb ik eindelijk plezier van m'n rijbewijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid