facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Elsenaar

Autorijschool Elsenaar

Info

Autorijschool Elsenaar

Geschiedenis

Autorijschool Elsenaar behoort sinds 1991 tot één van de beste rijscholen van Nederland. Het gemiddelde slagingspercentage over de laatste jaren bedroeg maar liefst 70%. Dat is beduidend hoger dan het landelijk gemiddelde.

Persoonlijke en vakkundige begeleiding van het echtpaar Henk en Anette Elsenaar staan garant voor een prettige en vlotte rijopleiding.
Ook dochter Kim werkt mee in het familiebedrijf.

Het gemiddeld aantal uren dat een kandidaat in Nederland nodig heeft voordat hij de eerste keer op praktijkexamen gaat bedraagt ongeveer 40. Bij Autorijschool Elsenaar zijn dat er aanzienlijk minder. Door de kwaliteit van het lesgeven zijn er steeds meer leerlingen die onder de 30 uur blijven. Zelfs minder dan 20 uur komt regelmatig voor.

Bij Autorijschool Elsenaar staat het verkeersinzicht vanaf les één centraal.

Ook een sterke kant van de rijopleiding is dat de kandidaat oplossingsgericht leert autorijden. Het uitgangspunt daarbij is niet dat alles perfect moet zijn, maar dat de leerling in een bepaalde situatie kiest voor een veilige, praktijkgerichte oplossing waarbij hij rekening houdt met de veiligheid en een vlotte doorstroming van het verkeer. Een goede beheersing van het voertuig is daarbij natuurlijk essentieel.

Het is ons bekend dat tijdens de rijopleiding veel frustratie bij de kandidaat kan ontstaan, doordat hij steeds opnieuw van de instructeur moet aanhoren wat hij fout doet. De kandidaat weet zelf meestal heel goed wat hij fout doet en baalt er natuurlijk zelf ook van dat het (nog) niet lukt. Autorijschool Elsenaar heeft voor (bijna) iedere uitdaging methodes ontwikkeld, waarbij de kandidaat alle gelegenheid krijgt om zichzelf het meest wenselijke rijgedrag aan te leren. De fouten zullen dan ook vanzelf, op een speelse manier verdwijnen.

Faalangst, rijangst en examenvrees:

Met name Anette Elsenaar is zich in de loop der jaren gaan ontwikkelen als specialiste in het begeleiden van mensen die zich om wat voor een reden dan ook niet prettig voelen in de auto. Door haar vakmanschap (zij heeft diverse opleidingen op dit gebied gevolgd) en door haar rustgevende, motiverende aanpak heeft zij al vele bestuurders de afgelopen jaren begeleid naar een niveau, die de kandidaten zelf niet voor mogelijk hadden gehouden

In december 2010 heeft Anette de opleiding Master practitioner N.L.P. met goed gevolg afgesloten. Zij is bijna de enige rij-instructrice in Nederland die deze opleiding heeft gevolgd. Wat houd dit in?

N.L.P.: Neuro (hersenen) Linguïstisch (taal) Programmeren (veranderen)

D.m.v. simpele technieken helpt Anette je een goed gevoel te ontwikkelen waardoor je zelf in staat bent om beter met je fouten/gevoelens om te gaan. Hierdoor verkrijg je een positieve houding waardoor je met een groot zelfvertrouwen het examen af kunt leggen. Overigens blijft dit niet alleen beperkt tot het autorijden, maar kan dit uiteraard ook positieve gevolgen hebben voor het dagelijkse leven.

Je kunt hierbij denken aan het oplossen van:
* angsten
* fobieën
* examenvrees
* trauma's
* stress
* depressieve gevoelens
* negatieve gedachten







"Autorijschool Elsenaar verzorgt rijopleidingen voor het behalen van het autorijbewijs in de omgeving van Geldrop-Mierlo"
Adres: Dravikstraat 18, 5662 EJ Geldrop
Telefoonnummer: 0613571118
Stad: Geldrop
Route: Dravikstraat 18
Postcode: 5662 EJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Versantvoort rijschool ongeluk, Elsenaar Delft, Scooter rijbewijs Geldrop, Mario rijschool, Rijschool Someren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Versantvoort Rijopleidingen Versantvoort Rijopleidingen 560 meter Wij nodigen je uit voor een fascinerende kennismaking met de wereld van Versantvoort...
Mario Smulders Rijopleidingen Mario Smulders Rijopleidingen 1 km Ik heb bij Mario mijn aanhanger rijbewijs gehaald. De cursus was zeer prettig en ik k...
Rijschool Bunyamin Kosar Rijschool Bunyamin Kosar 2 km Ik weet niet waar de rij instructeur zelf zijn lessen heeft gevolgd. Hij wilde ons op...
Rijschool Bas Metten Rijschool Bas Metten 2 km Top rijschool, altijd gezellige lessen en pas afrijden als je instructeur zeker weet ...
Verkeersschool Ger van den Berk / BMWRIJLES.nl Verkeersschool Ger van den Berk / BMWRIJLES.... 2 km Verkeersschool voor uw B/BE rijbewijzen
Recensies
Ik heb een ontzettend mooi avontuur gehad bij jullie en uiteindelijk gelukkig mijn rijbewijs gehaald. Ik ben altijd enorm blij geweest met de communicatie en de flexibiliteit van het inplannen van lessen. Ik heb ook alle instructeurs gehad en stuk voor stuk zijn het fantastische rij-instructeurs van wie ik van allemaal wel iets echt geleerd en meegenomen heb. Dankjulliewel ook nog voor de bewezen diensten, was top.
Elsenaar is een super fijne en goed georganiseerde rijschool! De rijlessen waren altijd heel gezellig, maar ook leerzaam. Ze stralen veel vertrouwen naar je uit als je achter het stuur zit. Ze sturen via whatsapp altijd duidelijke uitlegfilmpjes over moeilijke verkeerssituaties in de omgeving. Ook was er een groepsapp waar alle bijzondere verrichtingen stap voor stap werden uitgelegd, dit was erg fijn! Elsenaar maakt gebruik van een handige app, waarbij je zelf je rijlessen kan inplannen, maar ook de rijinstructeur kan je zelf kiezen. Door mijn onregelmatige schoolrooster was dit erg fijn! Kortom, een super fijne rijschool! Ze denken erg met je mee en blijven altijd rustig als het een keer niet gaat. Mijn tussentijdse toets en praktijk examen in één keer gehaald door de goede begeleiding! Anette, Henk, Tijn, Jessica en Kim; erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! Tot op de padelbaan
Hele fijne en leuke rijlessen gehad, ook voor als je rij of faalangst hebt. Fijne begeleiding en je kan lessen inplannen wanneer je wil, ook al weer je meer dan 1 keer per week lessen is dat geen probleem. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb, meteen de eerste keer geslaagd.
Lieve Anette, Ik wil je heel erg bedanken voor de gezellige en leerzame rijlessen die ik van je heb gehad, je geeft echt op een hele fijne manier les. Ondanks dat ik minder rijlessen van Tijn heb gehad wil ik ook Tijn bedanken voor de rijlessen die ik van hem heb gehad, ook jij geeft op een hele fijne manier les. De dingen die Tijn en Anette mij hebben geleerd hebben er voor gezorgd dat ik in twee keer ben geslaagd!! Enorm fijne rijschool echt een aanrader!! Liefs, Romi.
Vandaag mag ik met trots zeggen dat ik geslaagd ben met veel dank aan Rijschool Elsenaar. Had zelf veel moeite in het begin maar ben met de juiste begeleiding er toch uit gekomen. De rijlessen waren erg leerzaam en gezellig. Veel extra informatie en kennis gekregen via onder andere de website, de app en whatsappjes. Alles was makkelijk in te plannen en kreeg vaak nog de mogelijkheid om extra lessen te nemen als er uiteraard plek voor was. Super tevreden met mijn ervaring met Rijschool Elsenaar! Bedankt Anette, Henk, Tijn en Kim voor de leuke en leerzame lessen.
Fijne rijschool! De instructeurs zijn allemaal heel fijn en aardig : ik heb er wat langer over gedaan maar had altijd het idee dat ze mij zo goed mogelijk probeerden te begeleiden!
Bijna een jaar les gehad bij Elsenaar. Veel geleerd en goede coaching gehad om zo snel mogelijk mijn rijbewijs te behalen. Straalde veel kunde vanaf. Ook altijd gezellig in de auto met wat muziek of een gesprekje. De wachtrij is er dus niet voor niets! Goede rijschool
Super fijne rijschool met goede begeleiding en ondersteuning om zo veilig en vlot mogelijk je eigen kilometers tegemoet te mogen rijden.
Instructeur Tijn is een aanrader!! Vooral als je gestresst bent over rijden. Heel, heel, heel relaxte guy die focust op wat je wél kan en goed doet. De feedback was altijd specifiek zodat ik er iets mee kon. Ik stapte de eerste weken heel onzeker in de lesauto en ben nu net zelf met vrienden naar zee gereden zonder ongelukken zelfs :
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs B voor de personenauto dankzij de hulp van rijschool Elsenaar! Elk van de vier instructeurs/instructrices handelt met passie en enthousiasme en heeft dit ook aan mij overgedragen als voormalig leerling. Een kritische kijk en deskundige uitleg hebben hierin het verschil gemaakt, met een passende snelheid omtrent de beheersing van de rijvaardigheid. Wanneer ik een bepaalde handeling niet begreep of een situatie tegenkwam die ik nog niet bleek te beheersen, werd altijd gevraagd of ik de situatie na hierover uitleg te hebben gekregen begreep. Als ik het niet begreep, was de uitleg daarna altijd helder. Communicatie met betrekking tot het plannen van alle rijlessen, toetsen en overige zaken verliep overigens ook zeer prettig en gemakkelijk. Kortom: rijschool Elsenaar is aan te raden voor elke persoon die wilt leren rijden in mijn geval voor de personenauto, met deskundige en ervaren instructeurs/instructrices! Nogmaals dank aan alle vier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid