facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Eloïne

Info

Autorijlessen verzorgen



"Autorijschool Eloïne is gevestigd in Huissen.Eloïne heeft al talloze studenten mogen helpen bij het behalen van een rijbewijs. Het slagingspercentage eerste keer ligt ver boven het landelijk gemiddelde.Eloïne heeft ervaring met het lesgeven aan leerlingen met faalangst, ADHD en autisme. Door haar ontspannen en eerlijke manier van lesgeven heeft al menigeen met zo'n "beperking" het rijbewijs kunnen behalen.Autorijschool Eloïne lest in een Volkswagen Golf 7 met handschakeling.Eloïne geeft les in de regio Arnhem e.o. Arnhem, Elden, Huissen, Angeren, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Bemmel, RessenNijmegen-Noord, Lent, Oosterhout, Elst, Driel, Oosterbeek, Velp, Rozendaal, Westervoort, DuivenOok voor opfis lessen en "Zeker rijden"."
Adres:
Telefoonnummer: +31625400240
Stad: Huissen


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soulview Soulview 148 meter Het is mijn missie om jou te helpen weer verbinding te maken met je Intuïtie, je Hart...
Fietsreparatie op locatie Pascal de Vos Fietsreparatie op locatie Pascal de Vos 372 meter Pascal komt bij je thuis,wat al erg prettig is. En wat hij al eerder had gemaakt, was...
Medisch Centrum Loovelden Medisch Centrum Loovelden 407 meter Zeker aardige mensen en word goed geholpen
Fietsned Martijn Binnekamp Fietsned Martijn Binnekamp 691 meter Mobiele fietsreparatie, onderhoud en storingen aan huis in de regio Huissen/Arnhem en...
G.E. Grondwerken G.E. Grondwerken 803 meter
Loods 9 Loods 9 3 km Dagbesteding voor mensen met een licht verstandelijke beperking. In een gezellige sfe...
Recensies
Super fijne rijschool, altijd gezelig in de auto maar ook professioneel. Alles word goed en begrijpelijk uitgelegd en heb altijd een veilig gevoel gehad in de auto met eloine naast mij, zeker een aanrader! Ik ben ook in 1x geslaagd dus dat is al helemaal top!
Ontzettend fijne rijschool! Eloine is super lief en geduldig maar legt ook heel duidelijk de regels uit. Als je eventjes zenuwachtig bent sleept ze je er doorheen. Ik zou iedereen aanraden om bij Eloine te gaan lessen!
Eloïne is een hele fijne rij-instructrice, altijd heel gezellig in de auto en streeft naar perfectie. Ik zou haar aan iedereen aanraden!!!
Super fijne Autorijschool! Het is altijd gezellig met Eloïne. Maar daarnaast geeft ze ook goede begeleiding en legt alles heel duidelijk uit. Ook wanneer je het spannend vind, weet Eloïne raad met handige tips. Echt een aanrader!!
Onze zoon heeft hier zijn rijbewijs gehaald. Jawel in 1x geslaagd. En dat allemaal door een goede begeleiding van Eloine. Eloine neemt echt de tijd voor haar leerlingen. Ze begeleid ze van A tot Z. Heel enthousiast en begripvol. Ik raad deze rijschool echt aan bij andere.
Een waanzinnig goede combinatie van persoonlijke begeleiding en vakkundige expertise. Je voelt je persoonlijk gezien, en professioneel op weg geholpen. Ook erg geschikt voor wie het allemaal wat spannender vindt. Aangeven kan gewoon! Er is begrip, een plan, en een uitkomst. Go for it.
In 1x mijn praktijkexamen en rijbewijs gehaald! Erg goeie communicatie en altijd heel behulpzaam. Ook altijd gezellig. Zeker aan te raden!
In 1 keer mijn rijbewijs gehaald Proffesioneel, Scherp, Positief, Goede instructies en Gezellige praatjes zijn de tops die ik elke les heb ervaren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid