facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Driving4all

Autorijschool Driving4all

Info

Www.driving4all.nl

Geschiedenis

Ben je opzoek naar een professionele rijschool, die jou op een deskundige wijze rijles geeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Rijschool Driving4all staat voor kwaliteit, wij gaan door totdat jij je rijbewijs haalt.
Wij zijn een snel groeiende rijschool in Delft, Den haag
en omgeving met ervaring. Deze groei komt mede omdat (a.s.) cursisten hoge kwaliteit willen voor een betaalbare prijs!

Zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? In een paar weken?
Dan is dit ook geen probleem, wij regelen het. Voordelig en zonder risico!
Samen bedenken we een rijschema dat het beste bij je past. Zo kan je leren in jouw eigen tempo en behaal je de beste resulaten.



"Welkom bij Rijschool Driving4allAUTO, MOTOR, SCOOTER EN THEORIE CURSUS.....de weg naar vrijheid start hierRijschool Driving4all is een betrouwbare rijschool die vakkundig te werk gaat. De lessen worden duidelijk gegeven en dit wordt aan jouw tempo aangepast. Dit heeft als doestelling om jou uiteindelijk zoveel mogelijk te laten leren, zodat jij jouw rijbewijs kan halen en op een veilige manier de weg op kan.Wij als rijschool staan bekend om onze ervaring en wij werken volgens de juiste systeem dat gehanteerd wordt bij het behalen van jouw rijbewijs.Bij Rijschool Driving4all heb je een vaste rij-instructeur. Deze vakkundige instructeur zal jou vanaf het begin tot het eind op een fijne manier en met de juiste tempo begeleiden........."
Adres: Van der Maareltuinen 3, 2614kn Delft
Telefoonnummer: 0653656767
Stad: Delft
Route: Van der Maareltuinen 3
Postcode: 2614kn


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RijOpleiding Simon RijOpleiding Simon 2 km Als je zorgeloos wil beginnen met autorijles is Rijopleiding Simon de beste keus. Bij...
Motorrijschool Marcel Kasius Motorrijschool Marcel Kasius 3 km Ik heb jaren geleden mijn motorrijbewijs gehaald bij Marcel. Eerste keer geslaagd. Ik...
Rijschool Delfin Rijschool Delfin 3 km Met veel plezier gelest bij zowel Tony als Cav! Vooral Cav is echt een motorrijder in...
Autorijschool Atlas Autorijschool Atlas 3 km Super blij met deze rijschool! Farid legt alles rustig en duidelijk uit, weet precies...
Recensies
Na twee rijscholen te hebben bezocht voor een aitomaat en hard gefaald te hebben, had ik bijna de moed opgegeven totdat ik dit bedrijf constant in mijn wijk zag rijden. Ze waren er altijd, heb ze alleen nooit zien opvallen. Ik zag dat ze automaat lessen gaven, dus had ik me direct maar aangemeld omdat ik zsm mijn rijbewijs nodig had. Geen verkooppraatjes, gewoon gezegd waar er aan gewerkt kon worden en we gingen daarna snel aan de slag. De rij-instructeur was HEEL HEEL HEEEEL communicatief, had begrip voor mijn manier van denken en had geduld en vertrouwen, wat ik echt nodig had. Snel daarna begon ik mijn zelfvertrouwen op te pakken en vertrouwde ik op mijn eigen en veilige rij-stijl…waardoor ik vandaag ben gaan slagen^^ Deze rijschool heeft echt mijn waarde laten zien.
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!! Mede dank aan Driving4all en de goeie instructeurs. Eerst begonnen bij dawood en Ivm overstap naar automaat van dawood kreeg ik elvin. Allebei zeer goeie instructeurs en zeer behulpzaam. Bij Allebei een rustig ontspannen sfeer in de auto waardoor je focus omhoog gaat! Zeer goede uitleg en herhaling op de punten waar het wat minder gaat! Bedankt!
In 1x geslaagd! Mijn broer had de rijschool aangeraden en gelijk had hij. De rijlessen van Elvin vond ik niet alleen ontspannen en goed ik vond het ook nog gezellig en leuk. Tijdens de lessen krijg je duidelijke verbeter punten maar ook te horen wat je goed doet, hierdoor leerde ik elke les en werd ik steeds zelfverzekerder achter het stuur. Zeker aan te raden dus :
Super rijinstructeur die me heel goed door de rijlessen heeft begeleid. Vervolgens was op de ochtend van mijn rijexamen de auto van mijn instructeur helaas kapot, maar de rijschool heeft super goed ervoor gezorgd dat ik toch kon afrijden! Heel erg blij met deze service.
Ik heb vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ik heb het tijdens mijn rijlessen heel erg naar me zin gehad. Ik heb eerst lessen gehad bij Dawood en daarna bij Elvin. Hele leerzame en gezellige rijlessen. Ik raad iedereen aan om bij deze rijschool je lessen te volgen!
Super rijschool! Top instructors, het is een rijschool die veel ervaring heeft en dat zie je terug. Hoge slagingspercentage en ook geven de instructors je veel zelfvertrouwen en hebben ze veel geduld. Ik zou iedereen aanraden bij deze rijschool te lessen.
Echt de BESTE rijschool in Delft, Den Haag & omstreken. Vijf jaar geleden in één keer m’n rijbewijs gehaald. Door te weinig rijden in de afgelopen vijf jaar rijangst ontwikkeld. Afgelopen week weer 2 opfrisrijlessen gevolgd bij driving4all en m’n vertrouwen is gelukkig weer helemaal terug. Ik kan weer met plezier de weg op. Super fijne, rustige instructeurs die alles super goed en duidelijk uitleggen. Aanrader voor iedereen die nog z’n rijbewijs wil halen!
Ik had een erg goede en fijne rijinstructeur Yosuf. Heeft er voor gezorgd en dat ik in 1 keer heb kunnen slagen! Communicatie vanuit Driving4All is ook erg goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden van eventuele bijkomende kosten en info over je examen
Super goede rijschool! Ik ben bij deze rijschool in één keer geslaagd. Tijdens de lessen weet je waar je naar toe werkt, krijg je genoeg feedback en de tijd om jezelf te ontwikkelen. Ik wil Renzj bedanken voor het vertrouwen in mij. Door hem begon ik in te zien dat ik het wel kan! De app die Driving4All gebruikt werkt ook super. Al met al is dit een fantastische rijschool!
Echt een aanrader voor rijlessen. Ik heb echt veel geleerd over autorijden, niet alleen voor examens, maar ook voor mezelf. Mijn instructeur Renj en Daewood zijn de beste ooit. Mijn leven is veranderd. Hartelijk dank aan deze rijschool :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid