facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool De Rijmeester

Autorijschool De Rijmeester

Info

Nieuwe, moderne en kwalitatief goede #rijschool in #Meppel. Elke leerling heeft talent, maar vooraf weet je precies hoeveel lessen JIJ nodig hebt.

Geschiedenis

De Rijmeester is Martijn Horsman, voormalig leerkracht en RIS-gecertificeerd rijinstructeur. Deze twee eigenschappen staan garant voor rijlessen van hoge kwaliteit.

Kenmerken van elke rijles

Goede structuur; elke les geef ik volgens een vaste opbouw
Adaptief; aangepast aan de manier waarop jij het beste leert
Transparant; voor, tijdens en na de les weet jij precies wat je in de les hebt geleerd
Goede leergang; elke les sluit precies aan op de voorgaande rijles en vormt een goede basis voor de les erna
Duidelijke uitleg; een goede basis geeft je de juiste kapstokken voor elk doel
Efficiënt; we zijn geen tijd kwijt met het wegbrengen of ophalen van andere leerlingen



"De Rijmeester Een moderne auto- en motorrijschool in Meppel die inzet op kwaliteit, ook zeer geschikt voor kandidaten voor wij het leren autorijden minder vanzelfsprekend is. De lespakketten worden op maat gemaakt, zodat jij vlot en goed leert rijden. Zo slaag je snel en ben je voordelig uit!De Rijmeester rijschool Meppel werkt met Rijopleiding in Stappen RIS om structuur kwaliteit te bieden. Inzicht in de vorderingen, aantal lessen, planning en financiële zaken gaan via de speciale app.Neem snel contact op, ook via Whatsapp."
Adres: De Boompjes 11, 7941CC Meppel
Telefoonnummer: +31614181561
Stad: Meppel
Route: De Boompjes 11
Postcode: 7941CC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Meppel, Rijschool Meppel automaat, Scooter rijles Meppel, BE rijbewijs Meppel, ANWB Rijschool Meppel, Rijschool Nieuwenhuis, Motorrijles Meppel, Rijschool Havelte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Winner Rijschool Winner 1 km W1nner is de rijschool in Drenthe & Overijssel http://rijschoolW1nner.nl Meppel,Zw...
Rijschool Peter Bonte Rijschool Peter Bonte 2 km afgelopen week hier mijn motorrijbewijs a1 gehaald. instructeur was vriendelijk en du...
Rijschool Afrit Meppel Rijschool Afrit Meppel 2 km Goede en fijne rijschool
Rijschooleigenweg Rijschooleigenweg 3 km Super leuke lessen gehad, ik kwam van een andere rijschool met spoed bij hem terecht....
Recensies
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rij examen! Vanaf het begin erg goed begeleid in mijn rijlessen door Martijn en Marlene. Altijd een goede en leerzame sfeer gehad tijdens de lessen. Erg blij met deze ervaring!
Een leuke en leerzame Rijopleiding gehad bij de Rijmeester. Gister in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik ben erg dankbaar en de Rijmeester is zeker aan te raden als je wilt beginnen met je Rijopleiding. Een fijne sfeer en je voelt je al gauw op je gemak.
Vandaag in 1x geslaagd bij Rijschool De Rijmeester! Martijn en Marlene zijn beide geduldige instructeurs die met rust en kalmte je alles leren over hoe je een auto moet besturen. Ik kijk met een fijn gevoel terug naar de rijlessen, want het was altijd gezellig en leerzaam in de auto. Bedankt voor alles Martijn en Marlene!
Vandaag in 1x geslaagd bij de Rijmeester! Goede begeleiding gehad en elke les nuttig besteed. De sfeer was altijd ontspannen, waardoor de druk tijdens de lessen wat minder werd en ik heb makkelijker kon verbeteren. Zeker een aanrader!
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Door te lessen bij de Rijmeester heb ik veel inzicht gekregen in hoe ik dingen goed kan benaderen en mijzelf daardoor kan verbeteren. Het leek soms net alsof Martijn gedachte kon lezen, want hij wist precies wat er in mijn hoofd omging en hoe hij dit moest aanpakken. Heel erg bedankt voor de leerzame lessen en tot over een jaar :
In 1 keer geslaagd, dat is mijn ervaring bij de Rijmeester. Martijn is een geweldige, gezellige en professionele instructeur, hij heeft al gauw door wat je sterke en zwakke kanten zijn alsof die je al jaren kent, en op basis daarvan past hij zijn les precies aan wat bij jou het beste past. Bedankt voor de leuke lessen Martijn en succes in de toekomst!
In 5 weken mijn rijbewijs kunnen halen. Heerlijk meedenkend. Leuke lessen. Goede uitleg. Fijne en gezellige sfeer.
In 1 keer geslaagd bij Rijschool; De Rijmeester! Je leert stap voor stap autorijden via de RIS Rijopleiding In Stappen methode, ik kreeg daar ook een boekje van waarmee ik mezelf voor elke les goed kon voorbereiden, zo wist ik elke les waar ik aan toe was! Een rijles plannen en notities lees je makkelijk terug via de app. Zoek je een duidelijke, flexibele en goeie rijschool? Zoek niet verder. Bedankt Martijn en Marlene voor de lessen!
De rijopleiding super positief ervaren, een instructeur die niet alleen jou manier van rijden snapt, maar ook over hoe jij bent als persoon. Zo heb je een rijopleiding die perfect bij je past! Echt super.
Gisteren gelukkig geslaagd voor mijn rijbewijs bij de Rijmeester. Martijn jij bent echt een top rijinstructeur met veel ervaring en geduld, wat echt nodig was bij mij. dankjewel voor de top en gezellige lessen. Ze waren onzettend leerzaam en ik heb elke les weer wat nieuws bijgeleerd. Bedankt voor alles Martijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid