facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool d'n Dommel

Autorijschool d'n Dommel

Info

Voor een leven lang veilig onderweg.

Adres: Vresselseweg 48, 5491PD Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0612190470
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Vresselseweg 48
Postcode: 5491PD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Walter Rijschool Walter 6 km Fijne instructeurs en fijne, groote auto's om in te leren. Snel praktijk examens in k...
Recensies
Ik wil Yvonne en de rijschool ontzettend bedanken. Ik denk niet dat ik zonder haar ooit mijn rijbewijs gehaald zou hebben. De fijne sfeer tijdens de rijles en de goeie band die ik met Yvonne kreeg voelde ik nergens anders. Dit hielp mij ontzettend omdat ik veel last had van rijangst. Rijschool Dn Dommel is erg goed met mensen die net even dat extra beetje aandacht nodig hebben. Ook zijn ze altijd eerlijk, en geven ze goed advies. Iets wat mij veel waard is. Als ik bij mijn oude rijschool was gebleven had ik het denk ik nooit gehaald. En tegenwoordig kan ik vol zelf vertrouwen de weg op! Ik kan deze rijschool echt niet genoeg aanbevelen. Yvonne, bedankt voor alle gezelligheid en het vertrouwen! :
Zeer goede rijschool! Yvonne heeft mij zelfvertrouwen gegeven in mijn rijkunsten en inmiddels rijd ik al ruim 5 jaar met veel plezier rond! Ze heeft veel geduld, expertise en bovendien humor. Echt een aanrader!!
Echt een super rijschool! Had erg last van faalangst maar daar werd uitstekend rekening mee gehouden. Heb geleerd hoe ik veel verschillende verkeerssituaties moet aanpakken, van smalle weggetjes door weilanden waar je 60 mag rijden tot woonwijken waar je 30 mag tot de natuurlijk onmisbare snelwegen. Ook heb ik leren tanken. Tegenwoordig ga ik gewoon kalm de weg op, iets wat ik toen ik begon met leren nooit voor ogen had kunnen houden. Ik ben echt helemaal tevreden.
De rijlessen heb ik als heel fijn ervaren, ik was namelijk eerst heel bang om auto te rijden daar ben ik met behulp van deze rijschool goed vanaf gekomen!
Goeie rijschool. Ze kijken naar de beste manier van leren voor jou, nemen de tijd en geven je uitdaging! Af en toe leren met spelletjes!
Ik heb het altijd super gezellig gehad en kon goed van Yvonne leren Erg bedankt voor de fijne auto rij lessen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid