facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Cakmak

Autorijschool Cakmak

Info

Auto-Motorrijschool Cakmak is een betrouwbare rijschool met meer dan 24 jaar ervaring. Bent u opzoek naar een rijschool en rijles in Haarlem nemen?



"Op zoek naar een goede rijschool in Noord-Holland? Dan zit je goed bij Auto- en motorrijschool Cakmak.Met al ruim 30 jaar ervaring staat Autorijschool Cakmak op nummer 1 op de cbr rijschoolzoeker"
Adres: Italiëlaan 149 A, 2034 BZ Haarlem
Telefoonnummer: 0654691861
Stad: Haarlem
Route: Italiëlaan 149 A
Postcode: 2034 BZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 15:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: cakmak agenda, rijschool haarlem schalkwijk, beste rijschool haarlem, slagingspercentage rijscholen haarlem, cakmak theorie, rijschool haarlem scooter, rijschool 023, autorijlessen
Recensies
Ik raad de rijschool Çakmak zeer aan! De instructeurs zijn heel aardig, geduldig en professioneel. Ze vertellen je wat je goed doet maar ook wat je zwakke punten zijn en geven goede adviezen over hoe je die kunt verbeteren. De rijlessen werden op tijd gegeven. Wanneer ik meer lessen wilde werd dat zo snel mogelijk geregeld. Ook was de communicatie tussen mij en de rijschool altijd erg vlot. Ik ben bij deze rijschool in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen!
Topp ervaring gehad bij Rijschool Cakmak! Ik kreeg rijlessen van Aziz Cakmak en kon me geen betere rij instructeur wensen. Hij heeft me enorm goed geholpen en heeft veel tijd en moeite in me gestoken om een hele mooie presentatie te leveren tijdens me praktijkexamen en natuurlijk ook voor het vervolg. Praktijkexamen heb ik ook in 1 keer gehaald! Voor hele goeie rijlessen moet je zeker bij Aziz cakmak zijn!!
Je betaalt bij hem echt voor de kwaliteit, want zowel theorie als examen in 1x gehaald. Hij laat je ook pas afrijden als hij zet zeker van is dat je het kan halen. Rij instructeur Mehmet is altijd duidelijk, open en eerlijk. Ik heb veel met hem kunnen lachen tijdens de leerzame rijlessen. Hij stelt me altijd op mijn gemak wanneer ik in de stres schoot of de les niet meer zag zitten. Echt een mooi mens en een man naar mijn hart. Ik had mij en geen ander een betere instructeur kunnen wensen!
Zekerweten de beste rijschool. Alles in 1 x gehaald door de duidelijke uitleggen , de lessen waren nooit saai en veel variatie en de instructeur Mehmet is echt een geweldige man met een hart van goud. Hij legde alles perfect uit en ik had nooit moeite met begrijpen van de opdrachten.
Ik heb een fijne ervaring opgedaan met de rijlessen bij rijschool Cakmak. Door zijn geduld mijn rijinstructeur Zekien zijn rustige en vriendelijke begeleiding is er veel ruimte om te leren en uiteindelijke succeservaring op te doen. Mocht je eigen frustratie oplopen, omdat je druk maakt over bepaalde punten dan heeft hij je ze weer goed recht te zeggen. Hierdoor vergroot je het vertrouwen in jezelf en ga je uiteindelijk steeds zelfverzekerder rijden. Ik vind het dus zeker een aanrader en ben zeer blij en gelukkig met het behalen van mijn rijbewijs! Mocht je nog een goede en leerzame rijschool zoeken, ga dan zeker 100% procent voor rijschool Cakmak.
Ontzettend goeie rijschool, de instructeurs zijn heel professioneel en leggen het goed uit. Ook is het fijn dat cakmak veel examenmomenten heeft waardoor je kan afrijden als je er echt klaar voor bent
Als je op zoek bent naar een goede rijschool dan zit je bij Rijschool Cakmak bij het juiste adres ! Top instructeurs die je heel goed begeleiden en op weg helpen om je rijbewijs en taxi-pas te halen. Bedankt Mustafa en Aziz van rijschool Cakmak!
Uitstekende rijschool, geduldige instructeurs die goed en duidelijk alles uitleggen en ook heel flexibel zijn. Ik heb kortom alleen maar goede ervaringen gehad en in 1 keer gehaald.
Ik heb rijles gehad van Nuri. Hele lieve, geduldige instructeur. Na 50 uurtjes eindelijk m'n praktijk examen gehaald. Zeker aan te raden!
Beste rijschool, alles werd helder uitgelegd. Aziz is de beste rijinstructeur. Door zijn super uitleg incl. videos in 1x geslaagd!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Autorijschool Cakmak.

Haarlem auto, vliegtuig, boot

openingstijden, locatie, vervoer. Italiëlaan 149 A kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Autorijschool Cakmak adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Autorijschool Cakmak. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Autorijschool Cakmak delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Service Haarlem Auto Service Haarlem 3 km Meneer Hasan wat een fijn gesprek hebben we gehad. Wij hebben een mooie volvo s90 ges...
Latitude Investment Club Latitude Investment Club 3 km Latitude Investment Club is a private crowdfunding platform with a focus on luxury in...
Auto Interactive Auto Interactive 4 km Internet- en automatiseringsbureau voor de autobranche.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid