facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Awin

"Rijschool Awin is de rijschool voor iedereen die op zoek is naar uitstekende rijopleidingen in Almere en omgeving. Wij geven naast normale rijlessen, ook rijles aan mensen met faalangst, zenuwen en onzekerheid in het verkeer. Dus ben je op zoek naar een leuke maar ook leerzame rijschool in Almere of omgeving? Stop dan met zoeken en maak direct een afspraak voor een proefles bij Rijschool Awin."
Adres: Folkloreweg59 , Almere Stad 1326 LB, NL
Telefoonnummer: 036 535 4375
Stad: Almere Stad
Route: Folkloreweg59
Postcode: 1326 LB


Recensies
5 sterren. Rijschool Awin heeft mij heel goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. De rijlessen waren duidelijk en leerzaam. Hij gaf mij een goed gevoel waardoor ik me op mijn gemak voelde en zelfverzekerd ging rijden. Als ik fouten maken hielp hij me goed om deze fouten te verbeteren en gaf ook tips voor het praktijkexamen. Ook is hij goed te bereiken met de whatsapp en kan ik snel contact contact hebben als ik bijvoorbeeld een vraag heb. Nu ben ik geslaagd door Rijschool Awin en heb ik mijn rijbewijs.
Super goede rijschool. Ik reed eerst ergens anders was daar niet tevreden. Ben naar Awin gegaan en heb echt leren auto rijden. Hij neemt echt de tijd voor je, legt goed en duidelijk uit wat je moet doen en waarom. Dat is heel fijn. Hij is ook heel erg betrokken bij de leerling en wilt oprecht dat je slaagd en met resultaat ben ik dus geslaagd. Ik ben zeer tevreden en raad deze rijschool zeker aan. Top instructeur Top rijschool. Dank je wel Awin voor alle geduld en de goede rijles.
Binnen een jaar mijn rijbewijs gehaald met AWIN! Hij is een goede docent, neemt de tijd voor uitleg, is vriendelijk. Ik zou iedereen zeker aanraden om bij hem te gaan lessen het is de moeite waard!
De beste rijinstructeur ooit! Goede begeleiding, juiste adviezen, behulpzaam, eerlijk en bovenal geduldig. U bent een topper! Ik zal u altijd dankbaar zijn
Ook ik mag met trots zeggen dat ik me rijbewijs hebt gehaald. Awin is een goede rijinstructeur dat zegt waar het opstaat hij geeft goede rij tips. En stelt je gerust als de spanning er zijn.
Ook ik mag trots zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Rijschool Awin, goeie rijschool en instructeur die alles duidelijk uitlegd en is vriendelijk en zegt je waar het op staat. Nogmaals heel erg bedankt voor al uw geduld. Ik raad zeker deze rijschool aan!!
De beste instructeur ever. Rijbewijs in 1 keer gehaald. Hij zorgt voor goeie begeleiding en juiste adviezen. Topppp dank u wel meneer
Ik heb in 1 keer mijn praktijkexamen gehaald met dank aan de goede rijlessen. Goede rijschool en zeker aan te raden. Heel erg bedankt!
Bij rijschool Awin heb ik veel geleerd en super veel inzicht gekregen. Ik raad deze rijschool zeer zeker aan!
een van de beste rijscholen, hij heeft veel ervaring. let op details en hij is een heel eerlijke man,med hem eerst keer geslaagd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid