facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Anne-Marie de Beer

Info

Een autorijschool waar kwaliteit voorop staat .

Geschiedenis

De autorijschool is in 1999 opgericht. Zelf geef ik vanaf 1994 rijles. Eerst bij verschillende rijscholen in de regio en na genoeg ervaring opgedaan te hebben ben ik voor mezelf begonnen.

Iedere leerling is een uniek persoon en verdient daarom ook een unieke manier van rijles geven. Rijlessen is een leerproces wat bij de een wat langer duurt als bij de ander. Daarom geef ik rijles volgens de RIS methode. Voor meer info : kijk op mijn website www.annemariedebeer.nl

Kwantiteit is niet belangrijk maar kwaliteit. Dit is terug te zien in het slagingspercentage.

Heb je moeite met de theorie. Ik help je graag individueel op de goede weg zodat ook dat obstakel uit de weg wordt geruimd.

Verder is er geen duur kantoor, een secretaresse of promotiefilm.
Je zult ook bij mij GEEN stunt aanbiedingen vinden omdat iedere leerling de kans moet krijgen om tegen dezelfde prijs te lessen. Niet de een wegens een aanbieding goedkoper terwijl degene die net een maand later of eerder begint hier niet aan mee kan doen.
Een eerlijke prijs van € 48,- per 60 minuten. Er is ook een mogelijkheid om voor een pakket te kiezen. Bij pakket C zit een officiële TTT bij het CBR inbegrepen. Deze wordt afgenomen door een examinator van het CBR en geeft een goede indruk van hoe ver je bent met de rijles. Daarna kun je de laatste puntjes op de i zetten en op examen. Kijk maar op de website : www.annemariedebeer.nl
Als je bij een pakket lessen over hebt dan worden die helemaal terugbetaald (GEEN administratie kosten) dus niet 48 euro betalen en maar 30 euro terug krijgen)

Waarom rijlessen van 60 minuten en niet langer ?
De concentratie van een leerling vervalt na ongeveer 50 minuten. Een les op school duurt ook (meestal ) maar 50 minuten.
Rijlessen van 1 1/2 uur zijn bij hoge uitzondering alleen voor leerlingen met een lang concentratievermogen. Het is anders gewoon jammer van je tijd en geld.

Verder probeer ik de leerlingen zo logisch mogelijk in te plannen, zodat je de snelste route hebt richting het examengebied. Is dit niet mogelijk omdat de leerlingen te ver uit elkaar wonen dan rijd ik in mijn eigen tijd naar de volgende leerling zodat de rijles optimaal wordt benut.

Adres: Burg. Vogelslaan 6a, 5595 XH Leende
Stad: Leende
Route: Burg. Vogelslaan 6a
Postcode: 5595 XH


Recensies
Anne-Marie is heel duidelijk en weet goed wat er nodig is om met faalangst het rijbewijs te halen. Met handige tips en handvaten heeft ze me veilig leren rijden. Zeker een aanrader!
Puike rijschool. Geen discussie mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid