facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoradam

Autoradam

Info

Tanken, wasstraat, autolease en autoverhuur.

Autoradam Almere
De Strubbenweg 4
1300 BH Almere
+31(0)88 0351212

Geschiedenis

Tankstation:
7 dagen per week geopend, 24 uur per dag

Wasstraat:
7 dagen per week geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur

Autoverhuur:
Ma. t/m zat. geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur
Zon-feestdagen 08:30 tot 12:00

Verkoop en Lease:
ma t/m zat. geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur

Shop:
7 dagen per week geopend, 24 uur per dag

Bufkes:
7 dagen per week geopend van 07.00 uur tot 19.00 uur

Selfservice wasboxen:
7 dagen per week geopend, 24 uur per dag

Autoradam heeft vestigingen in Almere en Amsterdam.

Producten

Auto huren
Autolease
Tanken
Auto wassen
Shop's

Adres: De Strubbenweg 4 , Almere 1300 BH, NL
Telefoonnummer: 088 035 1212
ln.madarotua@ofni
Stad: Almere
Route: De Strubbenweg 4
Postcode: 1300 BH


Openingstijden

Maandag: 00:30-00:30
Dinsdag: 00:30-00:30
Woensdag: 00:30-00:30
Donderdag: 00:30-00:30
Vrijdag: 00:30-00:30
Zaterdag: 00:30-00:30
Zondag: 00:30-00:30


op zoek naar gerelateerd: autoradam wasstraat, autoradam nieuwpoortkade, autoradam westpoort, autoradam sloterdijk, autoradam amsterdam, autoradam aanhanger, autoradam almere, autoradam prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shell Shell 4 km
Esso Esso 7 km
Recensies
Wat een feest, schoon van binnen en buiten! Zelf niets hoeven doen en je auto wordt bij de interieur baan helemaal van binnen schoongemaakt. Alles is aanwezig bij Autoradam incl een vipbehandeling. Als je op de acties let ben je zomaar klaar voor €12.50
Je hebt hier echt van alles! De prijzen voor brandstof zijn gemiddeld, dus prima. De wasstraat en interieurbaan zijn matig, de auto wordt niet heel schoon bij spoilers, handvatten en logo's en de interieurbaan heeft op drukke dagen veeeeel te weinig capaciteit waardoor je lang wacht en thuis alsnog de kruimels uit je auto zuigt. In het weekend deze wasstraat mijden. Op rustige momenten een aanrader. Het personeel is altijd heel vriendelijk en heeft duidelijk plezier in het werk. Dat is natuurlijk top!
Erg slecht. Niet erg klantgericht. Wasdroger wordt niet warm, ook de was werd niet schoon. De autowasserette stelt ook erg teleur. Na 2x de auto er doorheen te hebben gereden auto nog niet schoon. Veel tijd en geld. Jammer :- Eén ster voor de moeite O ja, bij de wasmachines kan alleen met contant geld betaald worden en geven geen ! wisselgeld. Erg vaag allemaal en zeker niet meer van deze tijd.
Elke week hebben ze een ''Dikke Dwaze Tankdag'' waarin zij claimen dat je wel 25 cent korting per liter krijgt. Dit is een dikke, vette leugen. Je krijgt helemaal geen korting. Ik ben al zo vaak op de dag van de actie komen tanken en het is net zo duur als de dag tevoren. Als je dit op hun Facebook pagina aankaart, dan verwijderen ze gauw je comment. Oplichters en leugenaars zijn het.
Wil je een lekker broodje hebben moet je hier gewoon heen. Qua prijzen van benzine etc zijn ze redelijk aan de prijzige kant 600 meter verderop is het al 10 cent goedkoper Maar de broodjes zijn hier goed te doen.
Het duurste programma genomen van 18,50 euro, maar helaas thuis erachter gekomen dat er heel veel vieze plekken opzitten. Heel jammer!
Een genot om met je auto te komen! Tanken is kinderspel, binnen lekkere broodjes en meer en de wasstraat heeft met de upgrade van de interieurbaan mijn favoriete plek gekregen. Ik de wasstraat in met een paar duizend muggen die er al een paar dagen opzaten, en ze hebben alles eraf gekregen! wat een service. Je krijgt op alle fronten waar voor je geld. Vriendelijk personeel, echte service en alles wat je nodig hebt voor je auto. tot snel weer!
Het systeem was veranderd sinds d elaatste keer dat ik daar een busje had gehuurd.prima serviceen klantvriendelijk. Helaas had ik een stugge Opel vivaro. Reed niet echt lekker, maar ook dat is een beetje persoonlijke voorkeur.
Een groot tankstation. Je kunt er ook auto's en busjes lenen, goed geregeld alleen wel minder dat je je eigen auto vaak niet kan achterlaten ivm parkeerruimte dus dat is wel puzzelen. Er is ook een dogwash maar heb deze zelf niet gebruikt. Ook heel handig zijn de wasmachines! Je hebt een kleine maar er is ook een grote aanwezig om bijvoorbeeld je dekbed te wassen. Ik had de grote wasmachine gebruikt. Er is een duidelijke uitleg aanwezig hoe het werkt. Er zit al wasmiddel bij super handig. Het duurt 27min en kost 8 euro. Wat wel minder is dat je alleen contant kunt betalen en het moet gepast. Ik had een briefje van 10 maar die kon ik binnen wisselen. Je kunt lekker binnen zitten want ze hebben een klein restaurant. Prijzen zijn niet al te hoog. Voor een koffie en een thee ongeveer €4.50 betaald.
Mooie grote plek, 24 uur geopend en heeft een hele uitgebreide Carwash voor buiten en binnenkant. Neem wel een abonnement is stukken voordeliger.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid