facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autopoetsbedrijf Abosscleaning

Autopoetsbedrijf Abosscleaning

Info

ABossCleaning is een autopoetsbedrijf waar u ook terecht kunt met uw boot, vrachtwagen, motor, bekleding van banken of stoelen enz.

Geschiedenis

Mijn naam is Arjan Boss.

Ik ben eigenaar van Autopoetsbedrijf ABossCleaning.
Vanaf de start in 2008, heb ik aangetoond over de juiste mentaliteit en aanpak te beschikken om aan de hoge eisen & wensen van de moderne autobezitter tegemoet te komen.
Klanten rekenen op vakmanschap en service, maar ook op continuïteit en betrouwbaarheid. Zowel privé als zakelijk heeft ABossCleaning dit naar de bestaande klanten naar volle tevredenheid bewezen.
Wilt u meer informatie betreffende het poetsen van uw voertuig, boot, motor, vrachtwagen of onderhoud? Kijk dan op mijn site www.abosscleaning.nl

Tevens ben ik de eigenaar van de Velgenspeciaalzaak te Vianen.
Betreffende Velgen of Banden voor uw voertuig, kijk dan verder op www.velgenspeciaalzaak.nl

Het eerste contact loopt bij ons via de e-mail i.v.m. de vele telefoontjes die ik anders dagelijks, tijdens mijn werkzaamheden, krijg te verwerken.



"Autopoets bedrijf voor het polijsten, coaten, spuiten en herstel van je exterieur. Interieur reiniging en herstel. Velgen verkoop, herstel en montage. Banden verkoop en montage."
Adres: De Limiet 22c, 4131 NR Vianen
Telefoonnummer: 06 44559677
Stad: Vianen
Route: De Limiet 22c
Postcode: 4131 NR



op zoek naar gerelateerd: Velgen reparatie Vianen, Autopoetsbedrijf Nieuwegein, Auto poetsbedrijf, Auto poetsen, Lichtmetalen velgen Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf van Dompzelaar Autobedrijf van Dompzelaar 579 meter Ik heb mijn nieuwe auto bij Autovakmeester Van Dompzelaar gekocht en ik ben super tev...
HSL Bikes HSL Bikes 707 meter Dikke aanrader! Deze jongens luisteren, denken mee, en communiceren goed. ik ben zeer...
Stigter's Bandenservice en APK Vianen V.o.f Stigter's Bandenservice en APK Vianen V.o.f 1 km Topservice. Deze mensen weten hoe ze klanten heel goed en snel en betaalbaar kunnen h...
Autohopper Vianen Autoverhuur & Shortlease Autohopper Vianen Autoverhuur & Shortlease 1 km Autoverhuur / Busverhuur Vianen
Auto Chaigneau Auto Chaigneau 2 km Een garage waar je graag naar teruggaat, liever niet natuurlijk.... Je hebt het hier ...
Maestro Autopoetsbedrijf Maestro Autopoetsbedrijf 2 km Uitstekende kwaliteit en dito service!
Recensies
Ik kwam hier terecht omdat ik flinke lakschade had aan 1 velg. Omdat de velg al 20 jaar oud was, gaf Arjan het advies om alle velgen op te knappen, omdat het verschil in kleur en glans anders te groot zou worden. Dit leverde een heel ander kostenplaatje op maar het resultaat is uiteindelijk geweldig. Van de schade is niets meer te zien en alle velgen zijn als nieuw, zowel van binnen als van buiten. Zelfs de naafkapjes en wielbouten zijn meegespoten en de velgen zijn voorzien van nieuwe ventieltjes. De reactietijden via email, telefoon en whatsapp zijn goed. Wel is Arjan héél direct in zijn communicatie en woordkeuzes. Dat is even wennen maar je weet wel exact waar je aan toe bent. Mijn auto is een echte garage-queen, en omdat hij een weekje buiten had gestaan bij Boss car cleaning was hij flink vies geworden. Dat werd keurig opgelost met een spuitlans en emmer sop. Zo kon ik de auto toch glimmend weer terug de garage in zetten. In het begin had ik wat twijfels maar achteraf zijn 5 sterren gewoon terecht.
Ik heb een setje van 5 BMW velgen van de jaren 80 laten spuiten door ABoss inclusief een dubbele set met naafkapjes waarvan 1 set door mij zelf gecustomized. Ik had er geen haast mee. Ze hebben het netjes gedaan en ben heel blij met het resultaat. Dank!
Deze 6-serie een glasscoating behandeling laten geven bij A. Boss Cleaning. Na 11 jaartjes mocht deze Carbon-zwarte BMW wel weer eens wat professionele cosmetische aandacht krijgen. Arjan liet mij foto's zien van andere BMW 's met een speciale glasscoating. Nou, dat kon de 6-er wel gebruiken! Zie foto's van het resultaat! Aanrader!!!
Mijn velgen cnc laten afdraaien en gelijk mijn auto laten polijsten en laten glascoaten. Wat een all in service levert dit bedrijf! Alles kan en alles onder 1 dak! Bedank Arjan en Danny goede service. En leuk dat jullie foto’s ondertussen stuurde. Dat vond ik super leuk om het proces te zien. Tot snel voor mijn vrouw haar auto.
Mijn Possl buscamper Citroen Jumper was na duizenden kilometers en met name na een reis door Zuid Engeland over de gehele lengte voorzien van krassen en kleine beschadigingen. Werkelijk waar, beiden zijden waren over het geheel dof en bekrast. Door mond op mond reclame terecht gekomen bij ABoss Cleaning. 's-Morgens de camper afgegeven. Danny heeft onze camper gepoetst en gepolijst. Aan het einde van de middag kon de camper opgehaald worden. En daar stond tie. Mooier dan in de showroom destijds. Glimmend, alle krassen weg. Zowel als op de kunststof ramen, als op het lak van de carrosserie. Ook de kunststof elementen boven de wielkasten en zijkanten zagen als nieuw. Echt een aanrader dit bedrijf. Waar voor je geld.
Mijn Mercedes bij hun langsgebracht om de velgen te laten doen en een poetsbeurt. De velgen zijn als gloednieuw teruggekeerd en de poetsbeurt is perfect!! Ik raad hun echt aan echt toppers!
Top service en klantvriendelijk, je kan er voor alles terecht voor je auto
Zeer goed geholpen. Auto is weer zo goed als nieuw.
Goede service, duidelijk afspraak mee te maken en prima werk opgeleverd. Kortom zeer tevreden en aanrader. Auto is van binnen volledig gereinigd en weer als nieuw.
Mijn auto zat he-le-maal onder de beesten aan de voorkant wat helemaal was aangekoekt, maar deze heren hebben het super goed en snel schoon gekregen, bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid