facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Automuseum Schagen

Automuseum Schagen

Info

Welkom bij Automuseum Schagen.

Geschiedenis

Welkom bij Automuseum Schagen.

Kom terug in de tijd toen auto's nog bijzonder waren en niet iedereen in een auto reed. Mensen waren trots op hun kostbare bezit en het ritje op zondagmiddag met de familie in de auto was een beleving. Wie heeft hier geen herinneringen meer aan of kent de mooie verhalen van ouders of grootouders niet?

In ons automuseum zijn veel van deze auto's te zien. We hebben een collectie van diverse merken auto's, brommers motorfietsen en bijbehorende decoratiematerialen. Iedereen vindt wat anders bij ons terug.

Omdat wij als liefhebbers van oude auto's het leuk vinden onze hobby te delen met anderen, willen wij u graag uitnodigen om een keer in ons museum te komen kijken. Maak een reis door de tijd van de automobiele geschiedenis onder het genot van vers bakje koffie.

O ja, maakt u zich geen zorgen over de kosten. De entree is namelijk helemaal gratis!



"Geopend vanaf de 1e zondag van april tot de laatste zondag van oktober van 13.00 tot 16.00 uur.Gesloten vanaf 1 november tot eind maart.Voor groepen kunt u het hele jaar door een afspraak maken."
Adres: Lagedijkerweg 1A, 1742NB Schagen
Telefoonnummer: 0224212421
Stad: Schagen
Route: Lagedijkerweg 1A
Postcode: 1742NB



op zoek naar gerelateerd: Automuseum Amsterdam, Sportauto Museum, Auto museum Gelderland, Auto museum Nederland, Automuseum in de buurt, Automuseum Utrecht, Grootste Automuseum Nederland, Louwman Museum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museum Slag van de Somme 1914-1918 Museum Slag van de Somme 1914-1918 819 meter Erg indrukwekkende collectie. Zeker de moeite waard om eens te kijken. Blijft fascine...
Recensies
Verrassend leuk museum. Klein, maar voor autoliefhebbers een must om even te kijken. Er wordt geen entree gevraagd, alleen een vrijwillige donatie.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Leuke pand vol met oude auto's - scooters - radio's - telefoons te veel om op te noemen. Vriendelijke eigenaren en goede koffie.
Niet groot. Wel leuk, is gratis, vrijwillige bijdrage. Grappig snel gezien.
Niet alleen auto's te bewonderen. Erg leuk museum zonder entree. Waar heb je het nog.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Klein maar heel leuk neergezet. Ook voor mij leuke auto's en motoren. Gratis maar bijdrage wordt gewaardeerd . Zijn ongeveer 1 uur binnen geweest . Best moeite waard.
Wat een prachtig museum! De vrijwilligers zijn super enthousiast en ze hebben mij allemaal leuke dingen uitgelegd en gedemonstreerd. Uiteraard geld in het potje gestopt, omdat het museum helemaal gratis is. Een echte aanrader!
Mooie auto's. Gezellige sfeer. Aanrader. Geschikt voor kinderen.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Gratis evt vrijwillige bijdrage en niet al te groot automuseum met zeer enthousiaste vrijwilligers en een mooie collectie oldtimers. Aanrader om eens te bezoeken. Meer dan de moeite waard!
Elke keer als we naar Schagen gaan gaat mijn man als het mogelijk is naar het museum toe. Ik kan hem daar achter laten en een paar uur later weer ophalen.
Echt leuk en gezellig museum, gratis entree en enthousiaste vrijwilligers. Lekkere koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid