facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Automobielbedrijf van der Slik

Automobielbedrijf van der Slik

Geschiedenis

Bij Automobielbedrijf van der Slik kun je terecht voor advies bij de aankoop van jouw splinternieuwe auto of prachtige occasion! Daarnaast bieden wij ook reparaties, keuringen, stalling van motorvoertuigen en opslag van winterbanden aan.

Adres: Jan van der Heijdenstraat 10, 2665 JA Bleiswijk
Telefoonnummer: 010-5212711
Stad: Bleiswijk
Route: Jan van der Heijdenstraat 10
Postcode: 2665 JA


Openingstijden

Maandag: 07:45 - 17:30
Dinsdag: 07:45 - 17:30
Woensdag: 07:45 - 17:30
Donderdag: 07:45 - 17:30
Vrijdag: 07:45 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autowas Bleiswijk, Gaspedaal, Sakko Bleiswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slik Car Cosmetics Slik Car Cosmetics 0 meter Nigel heeft mij de auto fantastisch geholpen! Door het lassen waren er hete metaaldee...
IVA Bleiswijk B.V. IVA Bleiswijk B.V. 2 km Wij hebben hier via een bemiddelaar een dakkoffer gehuurd. Vooraf was alles duidelij...
Autowas H2O Zoetermeer Autowas H2O Zoetermeer 3 km Vergeleken met andere wasstraten maakt het personeel zich er hier gemakkelijk vanaf. ...
Boulogne Autoworks Boulogne Autoworks 4 km Prima prijs kwaliteit. En vooral eerlijk!
SENNA CARS SENNA CARS 4 km Super vriendelijke mensen
Recensies
Super snelle service van de werkplaats. Goed geholpen, en auto nog gewassen terug gekregen ook. Top!
Wow, ik ben oprecht nog nooit zo schofterig behandeld als in deze zaak. Langere tijd geleden proefrit aangevraagd voor een auto waar wij zeer geïnteresseerd in waren. 50 minuutjes weggeweest met het ding, ook om even langs mijn vader te rijden die garagehouder is geweest voor een professionelere mening. We wilden eigenlijk de koop sluiten zodra we terug bij de dealer waren. Werd na een ruime drie kwartier op hoge en geïrriteerde toon op het matje geroepen 'waar ik bleef?!'. Bijzonder telefoontje was het. Toen ik bij terugkomst, zo'n tien minuten later, de zaak binnenstapte en de gespannen toon benoemde werd ik door de eigenaar al scheldend de tent uitgewerkt. Hij zou mijn geld niet willen, ik moest opdonderen en 'wie dacht ik wel niet dat ik was'. Ik heb niet gescholden, geen toon aangeslagen, mijn stem niet verheven of namen genoemd. Verbijsterd heb ik hem gevraagd waar deze reactie vandaan kwam, omdat ik het echt niet kon plaatsen. Meneer heeft geen verklaring gegeven voor zijn gedrag, niet uitgelegd waarom hij opeens nou zo boos was en ook toen ik later, hopende dat de emoties een beetje bedaard waren, nog eens vroeg naar de reden van de uitbarsting, bleef een toelichting uit. Ik heb uiteraard geen voertuig bij deze zaak gekocht. Heeft deze meneer misschien een hersenbloeding o.i.d. gehad waardoor dit gedrag te verklaren was? Update n.a.v. opmerking van de eigenaar waarvoor dank overigens: de aanvaring is jaren geleden gebeurd en niet recentelijk. De klacht die destijds is ingediend heb ik voor het plaatsen van de recensie gecontroleerd. Ik zou uiteraard niet zo'n negatieve review plaatsen als ik niet zeker zou zijn van het bedrijf.
Een verzoek tot een testrit leverde woorden op. Geen drinken aangeboden, vijandige houding van de verkoper. Je krijgt een redelijk 'normaal' gedrag getoond als je interesse toont en gelijk een auto wil kopen. Stel je meer vragen of ben je je aan het oriënteren dan word je bot behandeld. Jammer.
Wij zijn al een aantal jaren klant bij vd Slik. Van aankoop van diverse auto’s, tot bandenwissel, beurten, schadereparaties en uitgebreide schoonmaak en detailing beurten. Service is hier hoog, vakkundig, oplossingsgericht en hoge prijs/kwaliteit verhouding. Alles dik in orde. Wij komen hier graag!
Je mag hier pas een testrit maken nadat je de prijs van de auto hebt bevestigd. Ze zijn bang dat mensen te veel "plezier" ritjes maken. We vroegen naar een Renault Captur, niet een Porsche. Ik wil eerst zien hoe hij op de weg ligt, voelen hoe hij rijdt en horen of alles goed klinkt voor ik een auto koop.
Auto gekeken, zag er netjes uit, tot ik iets in het zonlicht keek en zag dat de auto gespoten was. Aan beiden kanten. Jammer dat het te zien was en niet goedafgewerkt. Dit stond niet gemeld in advertentie schade geweest. Werd erover ook niks gezegd.
Helaas door het systeem van de pomp een extra afschrijving gehad, de eigenaar kan niks doen zegt hij. Ook diegene die op mijn kosten getankt is hier schuldig aan. Eerlijkheid duurt het langst, als nul sterren geven konden worden zouden ze die krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid