facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Automobielbedrijf Toonen

Automobielbedrijf Toonen
"Welkom bij Automobielbedrijf Toonen Hilversum. Ons familiebedrijf opgericht door de heer E.j. Toonen in 1985 en sinds 2012 onder leiding van Hans Toonen, bestaat uit een zeer hecht team medewerkers waarbij service gericht werken hoog in het vaandel staat. Vandaar onze slogan “met de klemtoon op service”. U bent van harte welkom in ons bedrijf in Naarden of Hilversum, waar u zowel nieuwe Toyota modellen als keuze kan maken uit een ruim aanbod van occasions. Financiering, verzekering,leasing en private lease kunnen wij u ook aanbieden. Verder kunnen wij de nazorg voor onderhoud, reparatie en apk keuringen voor u regelen, dit met de grootste kennis van de Toyota modellen. U bent van harte welkom!"
Adres: Franciscusweg 4 C , Hilversum 1216 SK, NL
Telefoonnummer: 035 621 0299
Stad: Hilversum
Route: Franciscusweg 4 C
Postcode: 1216 SK


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: toonen toyota hilversum occasions, occasion toonen naarden, toyota toonen naarden occasions, toyota almere, toonen hilversum, toyota amersfoort, toyota occasions, toyota auto
Recensies
Mooie nette Toyota dealer, vakkundig personeel. Geen opdringerige verkopers. Voor het eerst bij hun een Toyota Corolla Touring Sport gekocht en netjes geholpen door Menno, goede inruilprijs voor de Renault gekregen. Kort samengevat fijne garage.
Super dealer!!! Vandaag langs geweest voor een technische check van een gekocht ago bij een andere garage. Zeer uitgebreide uitleg van wat hun bevindingen zijn. Open en eerlijke communicatie. Eigenlijk meer dan 5 sterren waard!!!!
Wat een verademing in vergelijking met zijn concurrentie, de auto die we op het oog hadden stond boven zonder problemen en onder het genot van koffie werd deze meteen naar beneden gehaald voor een proefrit. Bijzonder vriendelijke verkoper zonder poespas. Helaas en daarom de vier ipv vijf sterren bij aflevering misten we het beroemde bosje bloemen/flesje wijn/sleutelhanger, in elk geval iets van een klein geschenk wat naar mijn ervaring gebruikelijk is bij aankoop Er waren een paar kleine dingetjes niet voor elkaarde puntjes op de idie wel meteen opgelost zijn. Zou ik hier weer in auto kopen, zeer zeker ja, al is het alleen om de vijf sterren te kunnen geven
Zojuist mijn nieuwe auto opgehaald bij Toonen in Hilversum. Keurig geholpen bij de aanschaf en de aflevering van de auto. Zo wil je geholpen worden!
Top vaklui bij Toonen. Ga eens langs de balie en begroet de meest vriendelijke receptie medewerkers. Toyota is top kwaliteit.
Wat een leuke autodealer! Zeer professioneel en vriendelijk. Net proef gereden in de nieuwe Aygo X wat een heerlijke auto. Zeker een aanrader!
Al jaren een zeer te vreden klant. Vriendelijk, correct.
Fijne mensen en op alle vragen duidelijk antwoord, mooie service
Perfect geholpen vanmorgen door de dame van de receptie.
Vriendelijke en beleefde verkopers waarmee op prettige wijze valt te onderhandelen zonder dat je inruil auto wordt afgekraakt, of op de man wordt gespeeld. Of je voor een oude occasion of een nieuw model komt maakt niet uit, je wordt als klant uiterst serieus genomen. Een pas gekochte occasion met binnen één dag een brandend motormanagement lampje in eerste instantie natuurlijk vervelend. Auto terug gebracht en na een kort onderzoek bleek de auto een nieuwe katalysator nodig te hebben. Ondanks dat een nieuwe katalysator de deal voor dit bedrijf erg ongunstig maakte, bood Toyoto Toonen 100% transparantie over het probleem en werd een nieuwe katalysator in deze 11 jaar oude occasion onder garantie vervangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid