facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Automobielbedrijf A.B. Willemsen

Automobielbedrijf A.B. Willemsen

Info

Automobielbedrijf A.B. Willemsen is een dynamisch bedrijf dat voortdurend bezig is om aan uw wensen te voldoen.

Geschiedenis

Automobielbedrijf A.B. Willemsen is een dynamisch bedrijf dat voortdurend bezig is om aan uw wensen te voldoen. Wij hebben gemiddeld meer dan 75, in prima conditie verkerende, occasions op voorraad in verschillende prijsklassen, er staat vast iets voor u tussen. Alle occasions worden geleverd met de bekende Bovag garantie en A.B. Willemsen service. Wij zien er nauwlettend op toe dat de gehele service vlekkeloos, efficiënt en snel verloopt.

Adres: Ulftseweg 87a, 7064BC Silvolde, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0315-324150
Stad: Silvolde
Route: Ulftseweg 87a
Postcode: 7064BC


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Ten Have Silvolde, Autobedrijf Azewijn, Automobielbedrijf TEN HAVE SILVOLDE vof, Autobedrijf Doetinchem, Autobedrijf Gendringen, Auto garage Gaanderen, Autoservice Willemsen, Willemsen Automotive
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ten Have Silvolde Ten Have Silvolde 1 km Eén van de weinige écht eerlijke en tegelijkertijd professionele garages waar je auto...
Citrorevanche Citrorevanche 1 km Top service van Thijs, echt een topvent
Recensies
Ik stond gisteren met een lege accu voor dit bedrijf. En alhoewel ik dus geen vaste klant ben, werd ik zeer vriendelijk geholpen en kon ik weer op pad. Het bedrijf ziet er keurig uit, vriendelijk personeel.
Je wordt altijd netjes geholpen en er staat altijd koffie klaar!
Top bedrijf super vriendelijk
Vrij duur om alleen banden op velgen te laten leggen. Wel netjes uitgebalanceerd.
Wij zijn heel erg tevreden over de aankoop van een auto. De medewerkers zijn zeer correct naar ons toe geweest, op al onze vragen kregen wij een duidelijk antwoord en uitleg over de auto. De medewerker had alle tijd voor ons.
Schade aan de auto laten repareren netjes en snel gerepareerd
Vlot en prettig contact, schade goed hersteld. Vervangend vervoer. Kortom zeer tevreden
Eikel van een vent auto was wel prima
Op zoek naar een ford ranger wildtrak kwamen we terecht in Silvolde. Top service! Mensen nemen de tijd voor je en afspraken worden nagekomen!
We hadden schade aan de rechter portier van onze auto. de veroorzaker was natuurlijk weggereden dit is bij willemsen weer perfect gemaakt. We werden er vriendelijk behandeld. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid