facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Automeeting Damwoude

Automeeting Damwoude

Geschiedenis

Hallo!

Wij zijn op zoek naar strakke show & shine auto's voor automeeting Damwoude op 17-6-2017! Wil je weten of je welkom bent, dan graag een foto van je auto naar [email protected] sturen of via whatsapp naar 0620257085, ook bij vragen mag er gemaild/geappt worden.
Entree bedraagt 7 euro (betalen aan de kassa), bij genoeg animo zijn er prijzen aanwezig waar je automatisch aan meedoet. Op deze dag is er een brommersprint waar tevens de automeeting zich bevindt met onder andere een feesttent, snackwagen en voor de kinderen een springkussen, etc.

Graag tot dan op 17-6-2017!

Adres:
Telefoonnummer: 0620257085
Stad: Damwoude


Recensies
Afgelopen week een renault clio gekocht bij minnema, proefrit gemaakt alles zag er oke uit. Blijkbaar zaten er met de proefrit al 3 all season banden en 1 zomerband onder, hebben wij destijds niet gezien. Wij hadden dit graag anders gezien en 4 gelijke banden met de koop gehad. Let dus goed op bij het kopen bij minnema, verder lijkt de auto tot dus ver wel oke.
10 jaar geleden een opel astra van 2006 benzine gekocht. Voor bumper was lichte schade, hiervoor had ik alleen maar €50 korting gekregen en ze vertelden dat het een lichte schade was die door een fietser was gebeurt. Auto gekocht, helaas bij de apk afgekeurt omdat de radiateur een flinke deuk had, auto bleek achteraf zware schade die van voren was aangereden. Voor dat ik de auto ging kopen, werd mij gezegd door de verkopers dat het geen schade auto was en dat de paar lichte krassen voor bumper wel mee viel. Hier koop ik nooit meer auto! Bedriegers!
Jammer van dit bedrijf dat er geen prijs informatie kaarten achter de ramen licht met de prijzen. Helaas is met deze auto handel bedrijf niet te onderhandelen ze doen zeer moeilijke en houden zich aan hun prijzen ja en Garantie en beurt Apk extra kosten bij betalen Verkoper s zeer kort af wel zeer behulpzaam en vriendelijk. Met de prijzen is niet te onderhandelen Slecht voor dit autobedrijf handel geen Inruil geen korting Jammer . Ow ja in Damwald gaat het gerucht en buiten om dat dit bedrijf Minnema Geld Wolven genoemd worden geen ene Cent Euro er af . Let hier op Terpstra Drachten is ook Minnema.
Een jaar geleden heb ik een Renault Clio gekocht bij Minnema auto’s. Super goede service en zeer nette inruilprijs gekregen voor de auto die ik heb ingeruild! Rond september kreeg ik alleen een probleem met de auto.. de motor was in een keer helemaal stukgegaan tijdens het starten. Bij een renault dealer werd mij een hele dure prijs doorgegeven waardoor ik dacht dat ik mijn auto kwijt was.. Gelijk even bij Minnema auto’s aan tafel gegaan en na een goed gesprek én nadat ze ook het probleem hebben geconstateerd zijn we tot een nette prijs gekomen voor het plaatsen van een z.g.a.n motor. Omdat ik de auto nog geen jaar had Na het plaatsen was er nog een kleine melding dat te maken had met de turbo. Dit is toen gelijk verholpen en sindsdien heb ik geen problemen meer gehad met de auto en hij rijdt weer fantastisch! Dus heel blij met de goede service van Minnema auto’s!
Wij kopen nu voor de 4e keer een auto bij autobedrijf Minnema. Veel keus, goede service en bevelen dit autobedrijf zeker aan!
Ruilt geen VW Golf in. Zo bijzonder is een GTI volgensmij niet. Heeft geen kaarten op de auto’s dus even leuk rondkijken heeft bij dit bedrijf geen zin.
Niet serieus genomen , niet eens een proefrit mogen maken na 1.5 uur rijden. Ik kom hier dan ook niet terug om een auto te kopen.
In januari een Opel Astra diesel gekocht. Binnen 2 maanden gedoe met de EGR klep. Gelukkig een garantiepakket afgesloten. Daar verwees de verkoper me ook direct naar. "Regel het maar met het garantiefonds." EGR zuiger is gereinigd. In augustus weer een zelfde melding. Nu bleek de EGR klep weer defect. Weer gelukkig via garantie. Na een week weer eenzelfde melding. Nu is de garage die aangesloten is bij het garantiefonds erachter gekomen dat de motor aan de binnenkant erg vies is. Zij hebben het over een volledige motorrevisie... daar is het garantiefonds nog niet zo blij mee... kortom... geen auto kopen bij Minnema. Service is slecht zodra de deal gesloten is.
Kom hier nooit !!! Is niet eens 1 ster waard je komt hier voor een afspraak zo ver gereden dan is de auto verkocht heren dit noem je geen auto bedrijf
Mooie maar een wat oudere mercedes gekocht. Goede prijzen en een net en eerlijk bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid