facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Automaterialen Heesch

Automaterialen Heesch

Info

Automaterialen Heesch is een doorontwikkelde totaalleverancier voor oa. garagisten, merkdealers, autohandelaren, schadebedrijven en fastfitters

Geschiedenis

Automaterialen Heesch is een groothandel, gespecialiseerd in Automaterialen. Wij leveren producten van alle bekende A-merken ( Gates SKF Moog TRW Brembo Conti AMC Knecht Monroe Philips NGK Beru Varta Bosal ) en van kwalitatief goede budgetmerken ( Requal) . Naast Automaterialen / Onderdelen (accu's trekhaken uitlaten filters schokdempers ruitenwissers stuurdelen remblokken remschijven ) kunt u bij ons terecht voor wielen, banden, accessoires en gereedschappen.



"Automaterialen Heesch is een groothandel, gespecialiseerd in Automaterialen. Wij leveren producten van alle bekende A-merken Gates, SKF, Moog, TRW, Brembo, Conti, AMC, Knecht, Monroe, Philips, NGK, Beru, Varta, Bosal en van kwalitatief goede budgetmerken Requal . Naast Automaterialen / Onderdelen accu's, trekhaken, uitlaten, filters, schokdempers, ruitenwissers, stuurdelen, remblokken, remschijven kunt u bij ons terecht voor accessoires en gereedschappen. En nog veel meer...Automaterialen Heesch is onderdeel van het Autodistribution netwerk. Wereldwijd heeft het netwerk 600 grossiers in 48 landen. Het is daarmee het grootste netwerk van onafhankelijke grossiers ter wereld.In Nederland telt Autodistribution 20 grossiers vestigingen"
Adres: Bosschebaan 78, 5384VZ Heesch
Telefoonnummer: 0412-456263
Stad: Heesch
Route: Bosschebaan 78
Postcode: 5384VZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Automaterialen Uden, Automaterialen Eindhoven, Automaterialen Helmond, Automaterialen Nijmegen, Automaterialen Wijchen, Automaterialen IJsselstein, Heijl Automaterialen, Automaterialen in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wigs for Chicks extensions Wigs for Chicks extensions 2 km Wij zijn een webshop en groothandel, gespecialiseerd in hairextensions. Alles op het...
Alles für Vögel Alles für Vögel 3 km Bei uns finden Sie alles für Ihre geliebten Gartenbesucher.
Recensies
Wij hebben op vrijdag middag een radiateur besteld voor onze auto. Veel sneller dan verwacht binnen en dat voor een goede prijs !
Even gebeld voor iets Dit hadden ze. Bij aankomst vriendelijk ontvangen goede uitleg betaalbaar.ik beveel u Automaterialen Heesch dan ook van harte aan.
prima geholpen, bij t zoeken naar de juiste kleur verf. medewerker nam er ruim de tijd voor, aanrader deze winkel.
Matige service na lang wachten toch nog onvriendelijk geholpen. Bij Hacos in Oss zijn ze wel altijd vrolijk. Dus voor de beste prijs en een vriendelijkee medewerker zou ik wat verder rijden.
Ze hebben dan wel niet alles alles maar wel onwijs veel en by far de beste en vriendelijkste service die je als klant mag wensen
Vandaag een pallet afgeleverd. Hierbij werd ik zeer vriendelijk geholpen door een medewerker. Mooie zaak, zeker de moeite waard om binnen te kijken.
Tijdens de vakantierit problemen met de multiriem vd auto. 's Ochtends 8:15 gebeld en 11:00 de onderdelen binnen! Super! Ik mocht zelfs gereedschap lenen om de onderdelen te plaatsen, zodat we snel onze weg weer konden vervolgen! Niets dan lof voor dit bedrijf en de meedenkende medewerkers! Tevens nette prijzen en onderdelen van topmerken! Ik raad iedereen aan zaken te doen met dit topbedrijf!
Helemaal TOP! Ik ben nog nooit zo leuk geholpen in een automaterialenzaak. Na uigebreide uitleg een mooie fietsendrager gekocht.
Prima service, behulpzaam personeel en redelijke prijzen
Goede zaak. Veel verstand van zaken en veel op voorraad. Zelfs bestellen gaat heel snel. Uitstekende service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid