facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Automaan specialist in BMW en MINI service

Automaan specialist in BMW en MINI service

Info

De BMW en MINI specialist voor de regio Delft, Rotterdam en Den Haag.

Geschiedenis

BMW en MINI specialist Automaan in Pijnacker. Auto onderhoud van dealerkwaliteit met een prettig prijskaartje.



"BMW en MINI onderhoud, dat is waar we goed in zijn. Dé specialist in BMW en MINI voor deskundig op oplossingsgericht onderhoud in de regio Pijnacker, Nootdorp, Delft en Zoetermeer. Klanten geven ons een 9. Ervaar het zelf en maak een afspraak."
Adres: Boezemweg 7, 2641KG Pijnacker
Telefoonnummer: 015-3610738
Stad: Pijnacker
Route: Boezemweg 7
Postcode: 2641KG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Automaan review, BMW dealer Delft, Peter Maan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Wamelen Auto's Van Wamelen Auto's 381 meter Super vriendelijke man, leuk met zijn zonen een bedrijf voeren.
Alex car service Alex car service 458 meter Zeer tevreden, goede service, altijd goed geholpen.
Garage Hoeke Pijnacker BV Garage Hoeke Pijnacker BV 1 km Goede garage, met kennis van hun vak
Roots Autoservice Roots Autoservice 2 km Prima bedrijf, vriendelijk. Ook voor een proefrit te maken.
Recensies
Naar Automaan geweest voor een ABS storing. Keurig geholpen door Martin. Specialisten met kennis van zaken. Prijzen zijn niet te duur, maar ook niet goedkoop.
Bedrijf voelt fijn aan. Toen ik er gisteren een bmw neer heb gezet werd er ondanks een zieke monteur en afwezigheid van de werkplaats-chef direct aktie ondernomen. Hele vriendelijke mensen en ze zijn erg kundig in het oplossen van complexe problemen. Hier kunt u rustig uw auto heen brengen..
Na een eerder goed bevallen service beurt aan mijn BMW teruggekomen om 1 onderdeel te laten vervangen. Namelijk een aftapplug van mijn radiator. De auto zou worden afgeleverd met een autotransport, dit omdat de koelvloeistof eruit was gelopen. Voordat de auto zou worden afgeleverd heb ik gebeld om er zeker van te zijn dat het goede onderdeel vervangen zou worden. Aan de telefoon werd mij verteld dat ze voordat ze aan de auto zouden beginnen, er nog een keer zou worden gebeld om het eea af te stemmen. Uiteindelijk werd ik eind van de middag gebeld met het bericht dat de auto klaar zou zijn. Ondanks dat het telefoontje vóór de reparatie niet meer is gepleegd, had ik er vertrouwen in dat het goede onderdeel zou zijn vervangen vanwege de eerder gepleegde telefoontjes. Op het moment dat ik Den Haag in reed kreeg ik weer een melding dat de koelvloeistof laag was. De vermeende aftapplug welke tijdelijk terug geduwd was door de wegenwacht, was niet vervangen. Op het moment dat ik het factuur bekeek zag ik dat er een expansievat nippel zou zijn vervangen. Dit was niet in lijn met wat er was afgesproken. Ik besloot Automaan te bellen voor verduidelijking. Daar kreeg ik te horen dat "de monteurs echt wel weten wat ze doen" en "artikelnummers veranderen nou eenmaal over tijd". Na verdere inspectie bleek dus inderdaad dat het juiste onderdeel niet was vervangen. Toen ik hier nadien over belde werd na lang gesteggel overeengekomen dat de helft van het factuur zou worden terugbetaald. Ik zou alleen even mijn bankrekeningnummer hoeven mailen. Uiteindelijk werd het bedrag nooit teruggestort, toen ik hier op een later moment over belde had heer Martin te melden dat hij zou zijn teruggefloten. Martin had echter niet de behoefte gevoeld dit te communiceren. Al met al een enorme hoeveelheid arrogantie vanuit Automaan, gecombineerd met ontzettend slechte communicatie.
Hier langs gereden omdat lamp van angel eye verlichting kapot was. Snel geholpen tegen normaal tarief.
Lang getwijfeld of ik het zou vermelden. Maar ik had een defect differentieel onder mijn BMW. Dat is bij Automaan wel keurig kostenloos gecheckt, door een uiterst vriendelijke monteur. De ontvangst in het kantoor was al wat meer kortaf. Ik kon een afspraak maken voor een gereviseerd exemplaar; voor 1250 euro all-in. Nou had ik natuurlijk al wat voorwerk gedaan, en wist dat dit veel duurder was dan sommige online-prijzen elders. Na een dag piekeren kwamen ze toen met een ruim 100 euro lagere prijs. Maar ik had inmiddels al een traject ingezet bij een echte differentieel-specialist. Ik noem ze niet bij naam, om ze niet in verlegenheid te brengen. Ik was daar klaar voor iets meer dan 700 euro, inclusief verse versnellingsbak-olie op mijn verzoek. Toen ik vertelde van mijn offerte bij Automaan, kreeg ik een brede grijns, en een reactie die ik niet zal opschrijven. Maar u raadt het wellicht al. Automaan doet dat niet zelf, maar koopt in. Eerst zelf uitgebreid onderzoek doen, loont altijd!
Fijne zaak. Mocht zo langskomen voor even uitlezen en een kleine aankoop check. Fijn vlot vriendelijk en betaalbaar geholpen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Automaan specialist in BMW en MINI service met het openbaar vervoer


Pijnacker, Vlielandseweg 190 meter
455
Pijnacker, Vlielandseweg 190 meter
455
Pijnacker, Bremlaan 430 meter
284
Pijnacker, Bremlaan 440 meter
284

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid